Trening og fest med supergjengen

Ingen kan feste som treningsfolk, verken på gruppetime med Sølve Sundrehagen eller på brunsj noen timer senere. Gårsdagen går virkelig inn i minneboka som en fantastisk dag fra start til slutt. Dagen startet med 90 minutters shaking sammen med Sølve, som noen av dere kanskje fikk med dere på Instastory. Dette var den perfekte oppladningen til fredagsbrunsjen som vi skulle på noen timer senere, som virkelig er tatt helt ut av en annen verden. Man betaler en slant for å komme inn, og selve brunsjen består av uendelige muligheter med mat og drikke. Her snakker vi all you can eat and drink på høyt nivå – nesten så det blir ufint, haha.

IMG_2925IMG_2929IMG_2932IMG_2935IMG_2995

Vi spiste, drakk, danset og koste oss på brunsj fra tolv til fire cirkus, før vi dro videre på et utested og fortsatte hyggen der. Ingen tvil om at formen er noe redusert i dag, men det er jo så verdt det! Nå skal jeg hvert øyeblikk hoppe i finstasen nok en gang, da det i kveld er matkurs og middag med gjengen på agendaen. Blir nok en tidlig kveld på oss alle, men uansett superhyggelig å henge sammen, spise god mat og le godt av den foregående kvelden.

I morgen starter dagen med en felles treningsøkt, før resten av dagen går med til nok en fotoshoot. Flyet vårt går hjem mandag morgen, det vil si, vi reiser fra hotellet 02, norsk tid, hehe. Jeg aner nok en tidlig kveld ☺️

Håper dere har en fin lørdag?❤️

Flere
Artikler