Siste forberedelser før morgendagens ShapeUp Convention

Noen dager fyker avgårde, og er langt travlere enn andre. I dag er en sånn dag.

Om en liten time skal jeg sette snuta mot Bislett Stadion og få unna de siste forberedelsene til morgendagsens ShapeUp Convention. Milde, måne som jeg gleder meg! Tenk dere da, en stadion proppfull av spreke, kule, hoppende glade ShapeUp-jenter som skal svette rundt og om hverandre, morgen til kveld. Blir ikke bedre. Selv skal jeg gjennomføre fire treningsøkter og ett foredrag, før det blir sosial hygge og middag med hele gjengen, både trenerteamet og de deltakerene som vil.

Men, før den tid er det altså en del jeg må få unna, og jeg må jobbe et par timer til med foredraget. Jeg har en tendens til å gjøre det noe vanskelig for meg selv, ved å lage en ny Power Point og nytt innhold hver gang jeg skal ha foredrag – det fordrer litt ekstrajobb både i forkant og underveis. Flaks at jeg elsker det! Runder av dagens innlegg med et lite throwback til Frankrike-turen jeg hadde for en drøy uke siden. Jeg og mannen tok blant annet turen ut til en øy utenfor Cannes, som var helt fantastisk. Nydelig å komme seg unna bylivet når man bor midt i gryta.

Så ja.. cirka en uke tok det før jeg begynte å savne tilbake til solstråler, saltvann og Rivieraen, hehe. 

plante skilt hygge hallo natur blomster mannen

Nå må jeg henge i om jeg skal rekke alt jeg har på agendaen. En treningsøkt har jeg også på planen, men spørs om den ikke ryker til fordel for foredragsprepp og fredagskos med mannen. Time will show.

Sees vi på Convention i morgen kanskje? 

Flere
Artikler