Verdens beste bursdag

Som kanskje noen fikk med seg hadde jeg bursdag i går!

Det var jo fantastisk hyggelig, som alltid, en dag proppfull med hurramegrundt, klemmer, smil, notifications, gaver og god mat. For min del startet dagen med bursdagskos fra kjæresten og en fantastisk gave – fotoalbum (dåån) og full oppvartning på spahotell en kommende helg. Jeg har nemlig blitt stor fan av spa den siste tiden, og nå skal jeg altså få lov til å flotte med meg all verdens behandlinger, kos, sus og dus en hel dag.

Jålete!

gocollage oi

Fjesboka på bursdager altså, aint nothing like it, hehe. Takk til alle dere som tok dere tid til å komme med hyggelige hilsener – det varmer jo så godt. 

I lunsjen fikk jeg presset inn en lunsj med en god venninne jeg ikke hadde sett på veldig lenge – så koselig! Vi testet The Juicery på Frogner her i Oslo, som jeg har vært nysgjerrig på i evigheter. Dessverre hadde de ikke favoritten jeg fikk smake på dette eventet, chia-pudding, men sorg ble kjapt til lykke når jeg fikk smakt på den grønne Acai-bollen jeg hadde bestilt – NAM! Smoothie er jo aldri feil, og når det er så jålete og fint dandert med så mye snadder på toppen kan man jo ikke bli annet enn glad. Juicen vi kjøpte inneholdt visst juicen fra 2 kg grønnsaker (!), og smakte.. deretter. Veldig sunt, hehe. På snapchat fikk jeg tips om å prøve den svarte juicen, som visstnok er laget av kull (!). Ryktene skal ha det til at den ser skummel ut, men at den er veldig, veldig god.

Next time!

juic heihei skilttt kort mee smooth

Utover det faktum at jeg hadde bursdag forløp dagen seg som en forholdsvis vanlig superonsdag.

Etter jobb var det trening på agendaen, der jeg sa meg fornøyd med en 30 minutters løpetime på Elixia. Digger de timene jeg – intervaller løper jeg jo uansett (prøver ihvertfall), og med en instruktør som sier hva jeg skal trykke på når kan jeg tenke enda mindre enn jeg vanligvis gjør på mølla. Digg. Avsluttet kvelden som enhver onsdag ellers, god middag, Sons of Anarchy på skjermen og verdens beste armkrok. Tar det som et godt tegn at jeg er så glad i hverdagen min at jeg ikke ville hatt det på noen annen måte.

picmonkey-collage blommor

Startet faktisk dagen i dag med en styrkeøkt, og la ut hele herligheten på Snapchat – der heter jeg Piapiapiapia, om du vil sjekke den ut. Nå venter en finfin dag på jobb, før jeg stikker videre til jobb nummer to og møter herlige MT-kunder på RAW Trening. På veien hjem tenkte jeg å stikke innom den nye sportsbutikken Juice på Eger på Karl Johan. Den åpner visst i dag, og ryktene skal ha det til at den er proppfull av inspirerende, moteriktige treningsklær. Hipt, kult og trendy!

Noen som har vært der? 

 

Flere
Artikler