#sjekkdeg! .. og 3 enkle middagsoppskrifter du bør teste

Pjof, dagens oppdatering ble litt i seneste laget gitt. Dagen har gått i ett fra 08.00, uten at jeg helt skjønner hvordan.. eller jo, det gjør jeg – først lånte jeg bilen til kjæresten for å hente familiehunden som var på hundepass. Mamma og pappa kommer hjem i natt, og dermed stilte jeg velvillig opp som hundepasser i mellomtiden. Deretter gikk jeg en halvtimes tur med henne, før jeg bilet videre til SATS for en styrkeøkt. Holy moly, det var digg. Deretter var det rett hjem og i dusjen, før jeg var på plass til et møte klokken 14. Deretter var det videre til Drammen Sykehus, der jeg tok celleprøve i anledning årets #sjekkdeg-kampanje. Drammens Tidene ville lage en sak på kampanjen, og jeg stilte mer enn gjerne opp som intervjuobjekt.

Jeg var altså der for å gjøre saken med DT, men så mitt snitt til å mekke litt videoinnhold – lite som er viktigere enn budskap som dette, så noe annet ville vært galskap når jeg først hadde muligheten. 

Og FYI; det er ikke vondt å ta celleprøven, og det hele er over på under et minutt. Når vi vet hvor fatale konsekvenser det kan få å ikke ta prøven, så ja.. ha nok respekt for deg selv og de som er glad i deg til å få det gjort.

Det svir i bloggehjertet mitt, men med en uke på farta har jeg rett og slett ikke hatt tid til å mekke noe #matmandag. Middag her i gården ble marinert kylling, søtpotet brokkoli og litt coleslaw, som jeg heiv nedpå før jeg i det hele tatt rakk å tenke #matmandag. Men, fordelen ved å ha en blogg er jo at man har mye bra innhold liggende, og jeg vil benytte anledningen til å tipse deg om tre av mine favorittoppskrifter gjennom tidene.

Enkel kylling med pesto – sjekk ut oppskriften her.

I denne middagen får du fylt opp med både proteiner, karbohydrater og sunt fett, i tillegg til vitaminer og mineraler – retten og sletten en fullkommen, næringsrik middag, uten en fullstappa handlerunde og masse krimskram.

Spaghetti og kjøttdeig med en sprek tvist – sjekk ut oppskriften her

Fort gjort, enkelt og superdigg. Handleliste får du selvfølgelig i innlegget.

Og sist, men ikke minst..

Den thaiinspirerte kyllinggryta som lager seg sjæl – sjekk ut oppskrift her.

Og med det er det på tide å logge av verden og etterhvert bevege seg inn i drømmeland – og dere, en siste ting før jeg runder av. Lov meg at dere sjekker dere? Livet er for kort til å ikke gjøre det, ass.

 

 

Flere
Artikler