VLOGG: Bursdagsgetaway i Frankrike og treningshelg på Geilo

Ny søndag betyr ny vlogg – hurra!

Selv om jeg prøver å unngå det hender det innimellom at jeg må redigere ferdig disse på søndager, som også er grunnen til at de tidvis kommer litt utpå dagen – just so you know? Ukas er et deilig sammensurium av uken som har gått, med fokus på min lille getaway til Frankrike, samt helgen på Geilo med RAW Trening og alle de fantastiske deltakerene.

Jeg er ærlig med dere jeg, og skyter inn at jeg bare er sånn passe fornøyd med ukas vlogg. Mulig det bare er journalisthjertet mitt som banker litt unødvendig mye, men jeg syns den endte opp med å ha litt lite innhold i form av nyttige verktøy dere kan ta med dere videre – som f.eks konkrete øvelser, tips, etc. Det ble liksom bare.. «her er jeg og det jeg har gjort denne uka». Skjønner dere? Og ettersom jeg tenker dette blir jeg så nysgjerrig på om dere mener det samme når dere ser vloggen?? Please let me know hva dere syns i kommentarfeltet under om du har tid og mulighet. Utover det – god søndag, fine❤️

Et lite P.S; Tusen takk til alle jeg fikk møte på Geilo i helgen. Dere gav virkelig jernet fra start til slutt, og jeg satte så innmari pris på alle de gode tilbakemeldingene jeg fikk. Tusen takk for at dere er dere??

Flere
Artikler