Hva skjer med Pia på prøve?

Hallo fra Valdres❤️

Herre jemini, kan ikke huske sist jeg fikk så roa som jeg har hatt i helgen – vi har vært i Valdres med familie, og både topplokk og skrott har virkelig fått lade. Nydelig!

Men jo, Pia på prøve – hva skjer? Hver søndag de siste ukene har jeg delt en ny video der jeg tester en ny treningsform eller idrett. Det har vært noe jeg har drømt om å få til lenge, og takket være gutta i PTX ble drømmen en realitet. Sammen har vi produsert disse episodene ved siden av alt annet, og jeg må si jeg er ganske stolt av oss og det vi har fått til!? Samtidig ser vi noen ting vi kan gjøre enda bedre, noe jeg gleder meg til å ta fatt på.

Sesong 1 går nemlig i boka nå, og tanken er at vi så smått skal tenke på en sesong 2. Det blir nok allikevel noen uker og måneder til. Tusen takk for alle gode ord om videoserien, det betyr virkelig alt når man drar i slike prosjekter på egenhånd. Gleder meg til fortsettelsen ?

God søndag videre, dere – bruk den godt?

Flere
Artikler