Skogtur, bakeglede, trening og pinnekjøtt – takk for meg, helgen!

God mandag dere!

Denne helgen har vært over gjennomsnittet avslappet. Netflix, yoghurtnøtter, litt mindfull baking og stearinlys var akkurat det jeg trengte for å chille heelt ned. Dette var den siste helgen jeg hadde før julebord-festivitas setter i gang på fredag. Da er det full rulle frem til jul, og vel så det.

Jeg koste meg blant annet med en treningsøkt på både lørdag og søndag.

På lørdag kjørte jeg en sirkeltreningsøkt på nyåpnede Studio Jobbsprek på Aker Brygge. Enkel og passe tung gjennomkjøring av hele kroppen - digg.
På lørdag kjørte jeg en sirkeltreningsøkt på nyåpnede Studio Jobbsprek på Aker Brygge. Enkel og passe tung gjennomkjøring av hele kroppen – digg.
I tillegg til skogtur i kulda på søndag.
I tillegg til skogtur i kulda på søndag.

image

Kulde og solskinn, vel og merke. Deilig kombo!
Kulde og solskinn, vel og merke. Deilig kombo!

Apropos sportytur i marka.. Fikk dere med dere denne saken jeg gjorde for sporten.com i helgen?

image

– En tur i marka og din egen kroppsvekt er alt du trenger for en fullstendig treningsøkt. Her får både styrken og kondisen kjørt seg!

image

Øvelsene kan like gjerne gjøres hjemme på stuegulvet som i marka, men erfaringsmessig er det ofte enklere å få det gjort når man først er ute og rusler. 

Noen av øvelsene kjenner dere kanskje igjen fra jeg var på besøk hos God Morgen Norge for noen uker siden :-)
Noen av øvelsene kjenner dere kanskje igjen fra jeg var på besøk hos God Morgen Norge for noen uker siden 🙂

Kan jo avslutte bildedrysset med å si at jeg rundet av skogturen med en real pinnekjøtt-middag, hehe. Har hatt cravings på det siden, typ, september, så nå var det søren meg dags!
Kan jo avslutte bildedrysset med å si at jeg rundet av skogturen på søndag med en real pinnekjøtt-middag, hehe. Har hatt cravings på det siden, typ, september, så nå var det søren meg dags!

Men, som nevnt, helgens bakeglede har stilt sterkt!

Jeg har nemlig litt spennende bloggplaner i desember, der bakeglede er en av de. Ukentlig surfer jeg meg innom matbloggere som disker frem den ene perfekte julebaksten etter den andre, og i år har jeg bestemt meg for å gjøre min egen vri på ting. Stikkordene er enkelt (duh), smafullt og næringsrikt.

En av bakeverkstedets superstjerner - kokosolje! Og nei, jeg fikk ikke fjeset mitt nærmere kameralinsa. Prøvde. ;-)
En av bakeverkstedets superstjerner – kokosolje! Og nei, jeg fikk ikke fjeset mitt nærmere kameralinsa. Prøvde.

Det er jo ingenting å legge skjul på at desember er en typisk kosemåned, gjerne med litt ekstra sukker. For min egen del har jeg planer om å holde sukkerbonanzaen til de dagene der den hører hjemme, og heller slå meg løs med sunn og næringsrik bakst ellers i hverdagen. Og det viser seg jo atte.. det kan man. Uten problemer! Det beviste jeg i helgen, når jeg blant annet eksperimenterte med søtpoteter, bønner, sukrin, vaniljeessens, bokhvete.. ja, you name it.

Så det blir litt næringsrik bakeglede å se frem til i de kommende #matmandagene. 

Først ut i kveld er ihvertfall hjemmelagde proteinrundstykker. Jeg tror ikke jeg har vært borti en så enkel oppskrift tidligere, men om dere har det.. hyl ut! I would like to know.

Blogges i kveld! Skal vi si i ni-draget? 🙂 

Flere
Artikler