God mandag dere!
Denne helgen har vært over gjennomsnittet avslappet. Netflix, yoghurtnøtter, litt mindfull baking og stearinlys var akkurat det jeg trengte for å chille heelt ned. Dette var den siste helgen jeg hadde før julebord-festivitas setter i gang på fredag. Da er det full rulle frem til jul, og vel så det.
Jeg koste meg blant annet med en treningsøkt på både lørdag og søndag.
Apropos sportytur i marka.. Fikk dere med dere denne saken jeg gjorde for sporten.com i helgen?
– En tur i marka og din egen kroppsvekt er alt du trenger for en fullstendig treningsøkt. Her får både styrken og kondisen kjørt seg!
Øvelsene kan like gjerne gjøres hjemme på stuegulvet som i marka, men erfaringsmessig er det ofte enklere å få det gjort når man først er ute og rusler.
Men, som nevnt, helgens bakeglede har stilt sterkt!
Jeg har nemlig litt spennende bloggplaner i desember, der bakeglede er en av de. Ukentlig surfer jeg meg innom matbloggere som disker frem den ene perfekte julebaksten etter den andre, og i år har jeg bestemt meg for å gjøre min egen vri på ting. Stikkordene er enkelt (duh), smafullt og næringsrikt.
Det er jo ingenting å legge skjul på at desember er en typisk kosemåned, gjerne med litt ekstra sukker. For min egen del har jeg planer om å holde sukkerbonanzaen til de dagene der den hører hjemme, og heller slå meg løs med sunn og næringsrik bakst ellers i hverdagen. Og det viser seg jo atte.. det kan man. Uten problemer! Det beviste jeg i helgen, når jeg blant annet eksperimenterte med søtpoteter, bønner, sukrin, vaniljeessens, bokhvete.. ja, you name it.
Så det blir litt næringsrik bakeglede å se frem til i de kommende #matmandagene.
Først ut i kveld er ihvertfall hjemmelagde proteinrundstykker. Jeg tror ikke jeg har vært borti en så enkel oppskrift tidligere, men om dere har det.. hyl ut! I would like to know.
Blogges i kveld! Skal vi si i ni-draget? 🙂