Slik ville jeg planlagt treningsuken min nå

I disse dager, når hverdagen blir snudd på hodet, er det digg å ha en plan å forholde seg til.

På sett og vis skape sin egen hverdag, med nye rutiner og vaner, i en tid der det meste annet har gått åt skogen? En treningsplan kan fungere som noe å holde seg i den kommende uken, og for min del er det gjerne sånn at en treningsøkt gjerne kickstarter dagen min og gir meg lyst til å få unna flere ting – om det så er hjemmejobbing, utsatt renhold, baking, foodprepping, handling for andre, you name it❤️ Selvdisiplinmuskelen (der, lærte du et nytt ord også) blir viktig den kommende uka!?? 


SÅ, bruk søndagen til å planlegge den kommende treningsuka, og bruk sosiale medier for alt det er verdt! Instagram florerer av hjemmetrening for tiden, så her burde det ikke være vanskelig å finne inspo – heller tvert imot, er det bare jeg som syns det er litt vanskelig å sortere??

Videre, litt avhengig av dagen din selvfølgelig, tenker jeg at du fint kan høyne aktivitetsnivået ditt noe i disse dager. Du har mest sannsynlig mer tid til rådighet, mye annet står stille, kroppen får mer tid til restitusjon, og et ok aktivitetsnivå gjør det lettere å holde hodet i sjakk, samt sove bedre om natta. 

Det er umulig for meg å planlegge for oss alle, dette kommer helt an på utgangspunkt, hva du liker å trene osv, men under ser du hvordan jeg hadde tenkt om den kommende treningsuka mtp. forholdene vi lever under akkurat nå – værmeldingen melder strålende sol, og det bør utnyttes (såfremt du ikke egler deg innpå masse andre folk når du er ute?). Mye av min trening foregår jo enda i treningsrommet mitt, men dersom jeg ikke hadde hatt det, ville planen under vært bænkers!

Så, la deg inspirere, og lag en plan som motiverer deg til å få en fin treningsuke – hva enn det betyr for deg. You do you!???

Mandag 

Starte dagen med en styrkeøkt i stua, en av de tre under, deretter en 40 minutters tur i frisk luft ila. dagen. 

Tirsdag 

Motbakkeintervaller, 10 drag. Cirka 60 minutters økt med oppkjøring og nedkjøring. Yoga med Silje på kvelden, fra YouTube. Jeg liker sekvensen under?

Onsdag 

Morgentur, 30-50 minutter, alt ettersom. Ny styrkeøkt i stua, en av de tre foreslåtte under – alle er fra #ptpiaferietrening.

Torsdag 

Joggetur 30-50 min, pratetempo. Stretchingrutinen under på ettermiddagen (gamle videoer kommer godt med i disse dager, hehe – elsker denne sekvensen, men helt glemt at jeg hadde den på video, da jeg har gjort den så mye at jeg kan den utenat?).

Fredag 

Kombinasjonsøkt på stuegulvet, helt uten utstyr, en av de tre foreslåtte under.
– Egenvekt med Inger in Dubai

– AMRAP 8 min x 4 med kun kroppsvektsøvelser

– 11 egenvektsøvelser, 30-45 sek jobb


Lørdag

SATS har gjort livetrening tilgjengelig for alle i en periode, og her kan du sjekke ut timeplanen. På lørdagen ser jeg de har Crosstraining kl 10.30 – 11.00, og deretter «Body for life» fra 11-11.45 – det blir en god langøkt som sikkert gir godfølelse resten av dagen ? 

Søndag 

Langtur i skogen, altså aktiv hvile. Og kanskje du har lyst på litt mer bevegelse i stua? Her kan du teste ut SOMA MOVE med meg på stuegulvet, ellers så kan jeg igjen anbefale en av yogasekvensene med Silje på ShapeUp sin YouTube-kanal.

Med ønske om en god treningsuke til oss alle – dette fikser vi, folkens ❤️

Flere
Artikler