Treningsuka som gikk – uke 11 og status på livet

Hei fine folk, og god lørdag ❤️ 

Deler som vanlig treningsuka som gikk, som er preget av gode styrkeøkter i kjelleren, samt en kettlebellfest i stua. Videre har det blitt noen fine trilleturer i vårsola, så jeg sier meg veldig fornøyd med ukas trim. 

Jeg har ikke planer om å gni det inn, men skal jo ikke legge skjul på at jeg nå kjenner meg ekstra privilegert som har treningsrommet mitt, og setter om mulig enda større pris på det. Samtidig er det moro å se all den stuetrimmen som florerer på Insta, og føler ikke jeg hadde hatt noooe problemer med å holde meg i gang uten hjemmegymmet. Som alltid er det vel heller motivasjonen det skorter på hos folk hvis man ikke får trimmet, og ikke hva man kan gjøre – tror ikke det finnes en influenser som ikke har delt hjemmetrening og øvelser de siste dagene ?

Dagen i dag bringer en solid frokost og tur i sola med lille familien min. Så får vi se om det blir noe trening – i dag tar jeg det som det kommer, derav en blank treningslørdag under her, hehe. 

Jeg og vi har det fint, og jeg er positiv på den måten at jeg tror og håper tiltakene som nå gjøres vil hjelpe – en liten, egoistisk del av meg tenker på alle planer fremover som muligens blir avlyst – dåpen til mini, div foredrag og treningseventer jeg vet har krevd mye forberedelse allerede, påsken slik man kjenner den, treningsreiser med mann, barn og fine folk, ShapeUp Weekend, alle permisjonsplanene jeg og mannen har i sommer, Marbella i august.. kan jo være at mye av dette ruller og går som planlagt, men ja.. alt er uvisst, og det er uvant. Når det er sagt, eyes on the prize, og ingenting av dette betyr noe hvis det er det som skal til for å holde folk og fe friske ? Nå får jeg sæla på her, måtte bare debriefe litt med dere?

Ha en fin dag ❤️

SØNDAG

Treningsfri.

MANDAG 

Styrke i kjelleren?

A1) Knebøy 20 reps x 3

A2) Pull ups maks reps x 5

B1) Chins maks reps x 5

B2) Skulderpress 10-12 reps x 4

B2) Pallof press 12 reps x 3 

C1) Ettbeins markløft 12-15 reps x 3 

C2) Enarms brystpress i hip thrust-posisjon 8 reps x 3 

D1) Kinesiske sidehev, myoreps

TIRSDAG 

Kettlebelløkt i stua som jeg postet på Insta samme dag – loved it!? Jeg brukte en kule på 16 kg. 

40 sek på, 20 av x 3

Thrusters

Enarms row annenhver arm

Kettlebellswing 

Utfall fremover 

Enarms clean and press 

deadlift high pull

Knebøy 1/1-4

Push ups til kettlebell 

Burpee over kule

Halo på knær 

ONSDAG 

Styrke i kjelleren?

A1) Frontbøy 10-12 reps x 3

A2) Pull ups maks reps x 4

B1) Markløft 8-10 reps x 3

B2) Eleverte push ups 12-15 reps x 3

C1) Strakmark + roing med bredt grep 10-12 reps x 3

C2) Enarms skulderpress 12-15 reps x 3

D1) Kettlebellswing 15-20 reps x 3

D2) Roing i MyRun maks reps x 3

TORSDAG 

Treningsfri. 

FREDAG 

Styrke i kjelleren ?

A1) Hip thrust maks reps x 5

A2) Maks chins x 5

B1) Eleverte pike push ups 15-20 reps x 3

B2) Ettbeins bulgarske splittbøy 12-15 reps x 3 

C1) Enarms roing 12-15 reps x 3

C2) Good morning med stang 12-15 reps x 3

C3) Turkish get up 6+6 reps x 2

LØRDAG

Tur i sola – så får vi se hva treningslysten sier i ettermiddag ?

Flere
Artikler