Slumrelørdag og #shapeupkickstart, dag 2

I dag startet jeg dagen med å sove leenge, se på alpint (grattis Jansrud! Du er ganske rå), drikke te og slumre. Litt utpå dagen pakket jeg meg inn i parkas, ullsokker og støvler, og ruslet på trening.

image

I dag sto #shapeupkickstart dag 2 på agendaen 😀 Jeg holder meg til de samme øvelsene som er på trykk i magasinet, men innimellom kjører jeg litt tyngre repetisjoner og flere sett. Jeg trener jo en del crossfit ved siden av, hvor treningsøktene som regel består av ymse styrkeøvelser med mange repetisjoner. Da syns jeg det er digg å kunne trene litt tyngre når jeg pusler for meg selv.

image

Markløft 4 x 5 reps

image image

I supersett med skulderpress på knærne, 4 x 8 reps repetisjoner.

image image

Pullups i Smith-maskin 3 x 15 (her har jeg derimot trent mye tungt på crossfiten den siste uka, så jeg kjørte litt lettere).

I supersett med utfall 4 x 8 på hvert ben.

Pullthrough 3 x 20

I supersett med thrusters 3 x 15 med to kettlebells.

Til slutt ble det 1000 meter så fort jeg klarte på romaskinen 🙂 Jeg slo tiden min fra forrige uke, så jeg gav meg selv en klapp på skulderen.

Avsluttet med litt kickbacks med strikk og forsøk på dips i ringer, før jeg sa meg ferdig.

image

Cheers to the weekend! God lørdag søtnoser :-*

 

 

Flere
Artikler