En smak av sommer og kommende treningsplaner

FOR noen deilige dager jeg har hatt!

På tirsdag reiste jeg med familien til et hus utenfor Larvik, og der har jeg vært frem til nå. I skrivende stund ligger jeg langflat på sofaen og smiler av tanken på hvor fint vi har hatt det. Jobbing onsdag, torsdag og fredag la ingen demper på sommerstemningen, og når mannen kom torsdag ettermiddag var lykken komplett. Da følte jeg meg også bedre etter forkjølelsen som herjet, som bedret seg i takt med at været ble bedre – win, win.

Nå er vi hjemme igjen, og jeg har planer om å benytte lørdagen til å chille maks. I morgen regner jeg meg som 100% frisk, og det er tid for første treningsøkt på en stund. Med unntak av en svettefest mandag morgen og en lett gå- og joggetur i dag tidlig har jeg ikke trent i det hele tatt, så det blir jammen meg godt. But don´t worry, jeg står ved mine ord; mitt viktigste treningsmål for resten av 2017 vil være å holde meg frisk. Utover det er det et par andre ting som står på agendaen. Jeg fortsetter med mine to ukentlige tunge styrkeøkter (herre jemnin, som jeg savner å løfte tungt nå), med andre styrkeøkter og crossfitøkter som en bonus. Utover disse to blir det masse trening med egen kroppsvekt, i tillegg til noen bakkeintervaller her og der. Slik holder jeg vel på til slutten av august, da jeg skal løpe X-Run i Oslo.

Etter det er jeg stoka på å komme skikkelig i gang med crossfit igjen, som en perfekt oppladning til skisesongen. Når vi spilte inn ukas episode av Treningspodden med Kristin Holte inviterte hun oss med på en prøvetime eller ti på Crossfit Oslo, så er jeg heldig får jeg med meg superSilje også.

Men hei, den tid, den sorg – nå er det avslapning som gjelder, for en tung og superdigg treningsøkt i morgen tidlig. Eventuelt en crossfitøkt med mannen, om økten frister, hehe.

Det gledes!

Flere
Artikler