Treningsuka som gikk – uke 25

Hehe – ikke så mye å skryte av denne uken gitt. Startet bra på mandag en tidligøkt, men har mixed emotions rundt det hele – tror nemlig det var den litt for tidlige starten på mandagen, i kombo med en hard økt, som bikket meg over sykdomsstupet. Oh well, ikke noe å tenke på det nå – learning by doing!

Mandag

Kroppsvektsøkt på morgenen, der jeg valgte ut seks øvelser og kjørte 30 sekunder på hver. Dette gjentok jeg seks ganger, før jeg løp hjem igjen.

Tirsdag

Hviledag.

Onsdag

Hviledag.

Torsdag

Hviledag.

Fredag

Hviledag.

Til tross for uteblivende trening fikk jeg gått en del turer da, så skrotten led ingen nød.

Lørdag

Lett jogg i cirka 40 min.

Søndag

Endelig tilbake med vektene igjen! Jeg testet en økt som både @Ingerindubai og @Instacatrine instagrammet for noen dager siden. Jeg hadde @35 kilo på stanga hele veien, og kjørte igjennom tre runder av følgende..

10 chins

10 frontbøy

10 pushpress

10 utfall bakover (på hvert bein)

10 roing med stang

10 strake markløft

10 toes to bar

Egentlig skulle man kjøre alt i ett, før man tok 3 min pause mellom hver runde, men fordi jeg ville ta det pent og trene med overskudd trente jeg meg jevnt og trutt gjennom hele greia, med pauser når det passet.

Jeg kjente at det var en stund siden jeg har trent på denne måten, og det var godt å kjenne at både hode og kropp smilte av tanken på å gjøre flere av de i fremtiden.

God søndag fininger – håper dere har hatt en super treningsuke!

Flere
Artikler