En småsjuk treningsøkt og innspilling med God Morgen Norge

Som noen av dere så på Instastory har jeg vært på innspilling med God Morgen Norge i dag – det var moro, som alltid, og ekstra moro var det at jeg fikk ha med meg Silje. Sammen lagde vi en reportasje om hvordan man kan trene utendørs nå på vinteren, som skal sendes første uken etter nyttår. Er jo på ingen måte noe must å presse seg inn på et treningssenter om man ikke er keen på det ?

Innspillingen ble, som vanlig, en liten treningsøkt, og dermed står jeg over noe mer trening i dag. I går var vi nemlig på gruppetime på Gym Ila, som kjennes godt i kroppen i dag. Det er jo kanskje ikke like aktuelt for alle å stikke på den timen, så her er økta i sin helhet om du vil teste?

 

Bolk 1 

40 sek knebøy (valgfri belastning)

20 sek pause

40 sek pendlay row (eller vanlig roing, valgfri belastning her også)

20 sek pause

X 4 runder

 

Bolk 2 

AMRAP på 15 min

20 meter gående utfall

10 push ups

15 kettlebellswings

 

Bolk 3 

40 sek ground to overhead med skive

20 sek pause

40 sek russian twist med vektskive

20 sek pause

X 4

 

Bolk 4

Intervaller på mølla, 45 sek på, 15 sek av x 10

 

Bolk 5

Intervaller der man kunne velge mellom assault bike eller Ski-Erg – jeg gikk for sistnevnte. Her kjørte man 30/30-intervaller x 10.

Såå ja – det var ikke noe tulleøkt da, for å si det sånn? Ganske omfattende greier, så sørg for at du har litt krutt i kroppen om du skal kjøre gjennom hele økta. Det som er moro med slike økter er at man får testet grensene litt hvis man vil, og man blir gira av å trene med de rundt seg – I like!

I skrivende stund sitter jeg på et tog som står bom fast på Oslo S. NSB har trøbbel, og jeg observerer hvordan frustrasjonen i folkemengdene stadig stiger – togkaos en fredags ettermiddag midt i desember er jo ikke akkurat optimalt.. ? But still, det er opp til en selv hvordan man lar det påvirke en, og om jeg blir sur og grinete går det jo ikke utover noen som helst andre enn meg selv – så bedre å la være. God mental trening dette, å gripe muligheten til å fokusere på det som er bra, hehe.

I kveld blir det pinnekjøtt med familien, og i morgen er det julebord med jentene. Hurra for helg, og dobbelthurra for at det snart er jul og alt som hører med – hva gjør vel litt togkaos oppi det hele ?

Ha en fantastisk fredag❤️??

 

Flere
Artikler