Status vol. 3

Hadde ikke trodd at jeg skulle skrive enda et pre-baby-blogginnlegg når jeg satt hjemme med det jeg trodde var rier i går kveld. Men utpå kvelden der en gang ga det seg jammen meg, og jeg sov som en drøm hele natta. Kl 08 var vi tilbake på sykehuset, og neste steg ble igangsatt; modningspiller ? Nå har jeg sjekket inn «for godt», og reiser ikke hjem uten mini i armene, fremfor i magen, hehe. Men det kan ta alt fra et par timer til et par dager, så tålmodighetshatten er på! ??

 
Dagen i dag har gått med til å ta piller hver andre time, gå litt rundt på sykehuset, spise, ta sjekker.. ja.  Lever sykehus-livet, hehe. Får jo litt mark i rumpa av såntno, jeg er jo ikke syk, men får nok bruk for de oppsparte kreftene når fødselen en gang setter i gang.

Så ja – tvi, tvi til meg selv – dette er spennende!?

Flere
Artikler