En over gjennomsnittet god stemningsrapport

Nei og nei, så fint vi har det her i Dubai-land!

Noen av dere følger kanskje med på både Instagram, Facebook, blogg og Snap, så da får dere et godt bilde på hvordan det er her nede. Jeg deler ikke bilder baare for vise dere hvor fint vi har det altså, men også for å inspirere dere til å kanskje bli med på en eller annen treningsreise en dag. Det er virkelig noe utenom det vanlige, og en opplevelse som inspirerer og motiverer langt utover en vanlig ferie. Det som er ekstra kult på denne turen er at veldig mange reiser alene, noe som gjør at vi blir en ekstra god gjeng. I like!

Om det kribler i reisefoten skal dere vite at muligheten byr seg flere ganger i løpet av året. 5.-12. mai reiser jeg nemlig med VING til Kypros, og der er det fortsatt ledige plasser. Les mer om turen HER. I tillegg har jeg og Maren en treningsreise sammen i juni – denne er full (jippi og dessverre på samme tid, hehe), men vi vurderer å sette opp en ny allerede til høsten – er dere gira? Ler me know i kommentarfeltet isåfall. Dere kan uansett lese mer om min og Maren sin tur HER, så får dere et bilde på hva det går ut på – gleder meg!

I tillegg er det et par treninghelger som foregår hjemme i Norge som jeg gleder meg stort til, blant annet en helt egen en som RAW Trening arrangerer i september, med Cecilie Ystenes i spissen – det kommer mer info i et eget innlegg snart, men kan være smart å sikre seg en plass om du er gira. Les mer HER

Her er noen bilder fra Dubai-moro hittil. Bildene er knipset av Rasmus Kongsøre, som vi er så heldige å ha med oss på tur.

_T3A0323 _T3A0324 _T3A0262 _T3A0008 _T3A0025 _T3A0089 _T3A0154 _T3A0113RBK00933 RBK01008 RBK00872

På #prehabtreningidubai2017 på Instagram finner du mange flere spreke bilder, postet av den herlige gjengen vi har med oss. 

I går hadde jeg forresten #matmandag, bare ikke i et eget innlegg her på bloggen. I og med at jeg har blitt så innmari glad i video driver jeg og tester ut #matmandag i videoformat på Facebook-siden min. Noen ganger kommer den som et eget innlegg også, andre dager ikke. Facebook-siden min finner du HER, og den er det faktisk litt viktig at du liker.

Da får du nemlig viktig, inspirerende info rett inn i feeden din, som for eksempel et liveforedrag med Inger in Dubai, som jeg livestreamet i går. Det hadde du fått rett inn i feeden din vet du, om liken var på plass – do it. Det blir nok flere live-foredrag denne uka, blant annet med Ian Houghton og Espen Arntzen fra AFPT, så her er det bare å følge med. Sjekk ut timeplanen i bunnen av dette innlegget, og husk at vi i Dubai er tre timer foran dere der hjemme i Norge.

Så flinke folk som er med på denne turen altså, veldig stas å få lov til å jobbe med så flinke folk i en hel uke.

osu www

Etter kostholdsforedraget til Inger hadde jeg og hun en crossfit-økt som virkelig tok kaka på gjengen – underveis lurte jeg på om vi ikke hadde dratt på litt for mye, men neida – de tok det med et smil, selv på det siste minuttet. Hva økta var kommer jeg tilbake til, for akkurat nå venter en ny dag, med nye muligheter. Blant annet skal jeg holde foredraget mitt i mental trening – det gledes!

Avslutter med bilde av programmet her nede jeg, så er det litt lettere å henge med i svingene. Håper dere har det fint der hjemme, og at du har det som plommen i egget uansett hva du fyller dagene dine med 🙂

15284154_10157864215635013_8253901739247716767_n

 

 

 

Flere
Artikler