Hvorfor ta fly når man kan kjøre..

.. til Bergen ?

Hei, fintfolk ?

Endelig på plass i bilen, på vei til fjells! Denne helgen er det ShapeUp Convention i Bergen, og jeg hadde tenkt til å fly sammen med resten av gjengen i morgen. Meen så gjorde mannen meg oppmerksom på at det kanskje var litt risky å fly så sent mot termin, og at vi heller kunne ta det som en roadtrip. Derfor blir det Drammen – Geilo i dag, Geilo – Bergen på fredag, Bergen – Geilo på lørdag og Geilo – Drammen på søndag – hei, hvor det går ? På søndag skal vi også rekke en navnefest i Oslo som begynner 12.00-ish, så blir en god og tidlig start på dagen, hehe.

Dagen i dag startet med litt scrapbooking, i anledning navnfesten på søndag, før jeg fikk meg en økt i gymmet hjemme – den kan du se på Instastory. Siden da har jeg, mamma og pappa jobbet med barnerommet, som ser ut til å bli ferdig på mandag – hurra! Gleder meg til å vise dere resultatet??

Nå er jeg forresten 35 uker og 2 dager på vei, dere. Nå veier den lille fyren litt over 2 kg, og kroppen bruker de siste ukene på å toppe det mesterverket vi allerede har skapt. Formen er fortsatt fin, litt framtung, men er jo ikke så mye annet å forvente, haha. Kjenner også at det skal bli godt å roe ned etter denne helgen, og sakte, men sikkert bevege meg over i en slags permisjon – fra og med 20. oktober er det kun hjemmekontor og oppladning til fødsel (og et liv med baby) som gjelder ??

Okei, på tide å lene seg tilbake og nyte den første stillesittende stunden hittil i dag? Mannen snakker om en podcast fra Forsvaret som visstnok er helt sjuk, den skal vi høre på nå. Håper du her det bra ?❤️

Og til dere Bergensere som joiner oss i morgen – gleder meg til å treffe dere!! ???

Flere
Artikler