Ny vlogg! Spørsmål og svar om preggy-life, hud, hår, motivasjon, kjæresten, fødsel + mye mer

Hei dere, og god onsdag.

I dag er jeg på farten fra morgen til kveld, så ville poppe innom dere for å dele en ny vlogg, denne gangen en Q&A, der jeg svarer på spørsmålene dere stilte i dette blogginnlegget. Tusen takk for alle bidragene deres!

Jeg bestemte meg for å dele opp videoen i to, da den ellers hadde blitt altfor lang. Jeg får liksom ikke bestemt meg om jeg liker sånne spørsmål og svar-videoer eller ikke – tenker fort at det kan bli litt kjedelig for dere som ser på, men samtidig er det jo litt ålreit å ta ei litta fot i bakken også.. hva syns du?

Håper uansett du gir videoen en tommel opp, og abonnerer på kanalen min om du ikke allerede gjør det.

I skrivende stund sitter jeg på toget på vei til Oslo, der jeg skal delta på et kurs i regi av Innovasjon Norge fra 09-11. Deretter skal jeg spille inn podd med Silje, og ja.. dagen går i ett, hehe. Heldigvis rolig i morgen, før vi setter snuta mot Bergen og ShapeUp Convention – woho!

Ha en super onsdag videre?

Flere
Artikler