Tar du muligheten din til å trene som en selvfølge?

En ting dere kanskje har fått med dere allerede – jeg brenner for Wings for Life World Run. Løpet gjennomføres i 33 ulike land i hele verden, på akkurat samme tidspunkt. Hensikten? Å aktivisere så mange som mulig til å løpe for de som ikke kan, og samtidig samle inn penger til forskning på ryggmargsskader. Wings for Life-teamet var innom meg på kontoret her om dagen, for å spille inn en snutt om nettopp dette, og etterpå gikk jeg sånn cirka strake veien til pc`en for å skrive ut mye av det jeg lirte av meg.

image42

Skjermbilde 2016-04-13 kl. 16.36.08

 

De fleste av oss gjør jo en eller annen form for fysisk aktivitet allerede – hvorfor ikke bruke den treningsgleden til å sette fokus på en så viktig sak? Trening i dagens samfunn knyttes i stor grad opp mot utseende og egoistiske målsetninger. Jeg sier ikke nødvendigvis at dette er feil, men jeg syns ihvertfall det er veldig riktig, logisk og sunt å bruke fysisk aktivitet til å samle mennesker og fronte en god sak samtidig. Saken kunne ikke vært mer treffende, da vi 8. mai jo faktisk løper for de som ikke kan løpe selv. For oss som er friske tar vi oss en løpetur med den største selvfølgelighet, men for mange, blant annet de med ryggmargsskader, er det en luksus de i verste fall aldri vil kunne kjenne på igjen.

 

Skjermbilde 2016-04-13 kl. 16.46.17

 

Derfor er Wings for Life for meg en fin måte å sette fokus på takknemlighet for den løpegleden vi tar for gitt, og samtidig samle inn penger til forskning som på sikt kan endre mange liv. Vil du være med å bidra? Da kan du…

1) Melde deg på det offisielle norske løpet i Stavanger 8. mai. Påmeldingsavgiften går uavkortet til forskning på ryggmargsskader – dette gjelder over hele verden, for alle som melder seg på.

2) Om du ikke har mulighet til å løpe i Stavanger, gjør som meg, Playblogg-teamet, våre ambassadører og x antall andre løpeglade mennesker i Oslo denne dagen; Bli med å løpe Selfie Run som Playblogg arrangerer 8. mai klokken 12.30 på Sognsvann her i Oslo. Du finner mer informasjon HER.

3) Om du ikke har mulighet til noen av delene kan du i teorien løpe hvor som helst i verden – appen Wings for Life guider deg nemlig igjennom hele løpet. Det er også via appen vi som ikke befinner oss i Stavanger kan donere penger. Så folkens – download! Les mer om appen og Selfie Run HER.
image41
pia
Bruk denne torsdagen til å tenke (litt ekstra) på andre enn deg selv, og gjør en av de tre tingene over.
Og ikke minst – hjelp oss å spre ordet! 

Flere
Artikler