Work hard, play hard?

Bildet er fra fjorårets ShapeUp Convention, og er knipset av Rasmus Kongsøre. 

Dette har vært, og fortsetter å være mottoet mitt den kommende tiden!

Dette blir ikke et klageinnlegg om hvor mye jeg har å gjøre altså, hater det, men heller en redegjørelse for målsetningene mine de neste ukene? 😉 Jeg har nemlig litt å gjøre, blant annet fordi sertifiseringen i mental trening level 2 skjer i disse dager, og skal ferdigstilles i begynnelse av neste uke, både praksis, teori, eksamen, innlevering av oppgave, samling og presentasjon. Helgen gikk med til å jobbe med oppgaven (rolige 10 000 ord – uææ), men også bursdagsfeiring og foredrag på søndagen.

PicMonkey Collage

Snapchat-moro fra helgen som har gått 🙂 

Jeg har nemlig et mål for tiden, om å ikke la jobb gå utover det sosiale, ihvertfall ikke i sånn altfor stor grad. Målet er å jobbe effektivt og bra, slik at jeg på den måten kan få gjort så mye som mulig, men fortsatt være sosial. Herunder skal jeg også få tid til kvalitetstid med meg selv, det vil si trening og blogging. Jepp, disse to tingene går under det jeg liker å like aller best når jeg har egentid på agendaen. Prioriteringer er altså nøkkelord fremover!

Denne uken skjer det mye sportygøy! På onsdag er jeg så heldig å få lov til å lede to treningsøkter. Den ene er med en sporty gjeng fra Coop, som har planer om å trene seg opp til Holmenkollenstafetten. Den andre er gratis løpetrening i Frognerparken, som er nummer to av to treningsøkter i samarbeid med Melina Magulas og Wings for Life.

Her er et utdrag fra vår forrige trening – SÅ god stemning!

Om du ikke har planer førstkommende onsdag klokken 18 anbefaler jeg deg uten tvil å joine treningen. Melina er jo proff løpe- og utholdenhetscoach, som gjør at hun kan lære oss hakket mer enn vi kan lese oss til på egenhånd. I tillegg lodder vi ut en Garmin pulsklokke, og alle som møter opp får goodiebags. Bli med!

Meld deg på HER.

På torsdag er jeg så heldig å få hjelpe Christina Vukicevic med å gjennomføre sin boklansering. Det blir selvfølgelig ikke en hvilken som helst boklansering – treningsglede og ny kunnskap står i fokus! I tillegg blir det muligheter for å kjøpe boken hennes til en god pris, og Vitamin Well stiller med deilig drikke. Det gledes!

vuki

Sjekk ut eventet til Christina og meld deg på HER.

MT-oppgaven min skal leveres på fredag. Dette skal feires med å løpe Sentrumsløpet på lørdag, sammen med «tjukkas til kjekkasen» Stephan Kjerstad. Er det flere som skal løpe Sentrumsløpet? Let me know isåfall – jeg trenger litt oppbacking, hehe.

Ha en nydelig mandagsettermiddag hjerter, og fyll den med noe dere liker. Selv skal jeg stikke på trening etterhvert, før ettermiddagen blir fylt med oppgavskriving og en god middag. Og i anledning #matmandag, som egentlig skulle vært dagens innlegg, lufter jeg heller de fire middagsforslagene det står mellom for min egen del.

Not to worry, alle er sunne og idiotenkle. 

Kanskje du henter noe inspirasjon til din egen middag? 😉

  • Søtpotetnachos – denne er knallgod! Altså.. Linda Stuhaug i mitt hjerte!
  • Taco med pulled pork, mango og koriander – denne har jeg enda ikke testet, men jeg syns den så så syykt god ut. Litt variasjon på tacoen har aldri skadet noen 🙂
  • Vegetarlasagne – vegetarretter er ikke akkurat fast innslag i min ukesmeny, men jeg har absolutt ambisjoner om å bli bedre. Denne så nydelig ut!
  • Treningspizza – asså, sorry at jeg gjentar meg selv, men denne treningspizzaen går aldri ut på dato.

Prates i morgen – da er det nok en gang Kayla Itsines på programmet, hvor det er på tide å dele den siste meningen om programmet. Herlige Camilla Lorentzen deler sine synspunkter 😀

 

 

 

 

 

 

Flere
Artikler