VIDEO: La mobilen være PT´en din når du er på ferie

Reklame i samarbeid med Telenor Yng

Juli slår meg som den store feriemåneden for de fleste av oss, og det er på tide å tilbringe mye tid med hvilepuls og lave skuldre. Hverdagsrutinene blir lagt igjen hjemme, og «må», «skulle» og «burde» blir forhåpentligvis byttet ut med «vil», «føler for» og «gleder meg til», hehe. Jeg håper ihvertfall det er følelsen du har rundt ferietreningen din, og at du evner å legge den opp på en måte som gjør deg blid og fornøyd.

I samarbeid med Telenor Yng er det på tide å vise deg hvordan du kan bruke mobilen din som din egen lille PT på ferie, slik at du kan bruke mest mulig av tankekapasiteten din på å.. slappe av. Den inkluderte dataen du får med Telenor Yng-abonnementet gjelder også i hele EU, så dette gjelder alle ferieskrotter, enten du er hjemme i Norge eller utenfor landegrensene. Winning!

Tilbake til ferietreningen; jeg digger å spice opp treningsrutinene mine med egenvektstrening når jeg drar på ferie, selv om jeg riktignok har trent en del på denne måten generelt det siste halvåret. Det er tilgjengelig, enkelt og effektivt, spesielt om du ikke er vant med det – om du vanligvis trener med utstyr, på et senter, eller kun løpeturer, så kan jeg garantere at denne type trening vil gi kroppen din en sunn overraskelse.

Så, til økta, og appen jeg vil tipse deg om. Du har kanskje hørt om «kortstokk-trening»? Jeg har digget denne type økter lenge, men har alltid syns det vært stress å reise rundt (og ikke minst trene med) en kortstokk. Vel.. not anymore!

Det er opp til deg selv hvilke øvelser du har lyst til å bruke, de jeg kjører i videoen er kun et forslag (men som definitivt gir deg en sabla god økt). Det går også an å bruke denne appen med øvelser der du bruker utstyr altså, så det er kun fantasien som setter grenser! 

Genialt, hæ?

I tillegg til denne videoen tipset jeg tidligere i år om en annen treningsapp som jeg syns er ganske så genial, som også legger opp kun til trening med egen kroppsvekt. Den heter Runtastic Results, og du kan sjekke ut innlegget om den HER. En annen gjenganger for min del når det kommer til ferietrening er appen Interval Timer, som hjelper meg til å ta tiden både ved ulike intervallformer, både løping og ved øvelser med egen kroppsvekt. Summa summarum, mobilen gir oss sykt gode muligheter til å holde oss sporty på ferie, spesielt om vi graver frem de rette appene på forhånd (your welcome).

Digg å la mobilen gjøre trenerjobben!

 

 

Flere
Artikler