Tre enkle og proteinrike middager du kan gå for i dag

I dagens #matmandag er det flere ulike oppskrifter å velge mellom, der tre ting går igjen hos de alle; idiotenkle, raske og næringsrike. Jeg har enda ikke bestemt meg hvem av disse jeg selv går for, men ettersom maten skal mekkes raskest mulig etter trening i ettermiddag så er nok faren stor for at jeg velger den raskeste, hehe.

 

God middag!❤️ Og forresten, sykt moro, som alltid, med så mye fine tilbakemeldinger på vloggen min. Tusen hjertelig takk, det er virkelig moro å lage de og publisere når de blir så godt mottatt.

Etter å ha publisert vloggen i går var jeg seriøst helt utlada – nesten så jeg lurte på om det var noe gæli? Det var og er ikke det altså, men ordet utlada beskriver 100% hvordan jeg følte meg i går. Nå skal denne jobbuka gjennomføres, så skal den kommende helgen nytes til det fulle, helt uten planer. Noen ord om NIH Convention kommer, da jeg på lørdagen var så busy med å følge med på foredrag at jeg omtrent ikke fikk tatt et eneste bilde. Men klokere, det skal dere bli, hehe.

I skrivende stund sitter jeg på toget på vei til noe ganske så spennende. Jeg kan si så mye som at det er en slags helseundersøkelse, og dersom jeg får en god følelse på det hele har jeg planer om å lage en vlogg på det? Stay tuned! Hvis jeg rekker blir det CrossFit med mannen senere i dag.

Håper du har en fin mandag?

Flere
Artikler