VLOGG: Treningen jeg ikke gjør på treningssenter

Hei, mine fine venner!

I ukas vlogg er det hjemmetrening på agendaen, eller nærmere bestemt – hva slags type trening og aktivitet jeg gjør utenfor treningssenteret. Kanskje du får litt inspirasjon til ting du selv kan gjøre innenfor husets fire vegger? Eller som ihvertfall ikke krever masse utstyr og hurramegrundt, hehe.

I skrivende stund sitter jeg i sofaen i heimen, når jeg egentlig skulle vært på Norge Idrettshøyskole og dag 2 av NIH Aktiv Convention. Som dere vet var jeg på plass i hele går, men reiste hjem på kvelden for å sove hjemme. Når jeg så skulle toge innover igjen i dag viste det seg at det hadde blitt buss for tog fra Drammen til Asker, og for å gjøre en lang historie kort – en tur som vanligvis tar meg 30 min ville tatt opp mot to timer. Takk, men nei takk, haha. Så jeg ruslet hjem igjen, og har brukt første del av dagen på å ferdigstille ukas vlogg- resten av denne søndagen går med til tur med hund og mann, samt full avslapning. Søndagsmodus! Håper dere nyter dagen og har det bra – legg gjerne igjen en kommentar med hva du syns om ukas vlogg, og om du har noen ønsketanker om hva du vil se – bring it.

Tusen takk for at du sjekket innom her i dag?

Flere
Artikler