Tre på en torsdag

Tre fantastiske ting som gjorde meg happy i dag.

  • PT-Pia fortsetter å blomstre på nett! Uten at noen egentlig vet om det, haha. I dag la vi ut link til bloggen min på shapeup.no! Litt noia, men samtidig ikke. Det er bare å innrømme at nettsidene våre ikke er av de aller mest besøkte.. Enda! Meeen nå blir det andre boller, I promise you. Gøy å være med på den digitale utviklingen som skjer på jobben om dagen 🙂

image

  •  Jeg har fått henge på Crossfit Oslo store deler av arbeidsdagen min, sammen med disse fine folka. Kort oppsummert brukte vi dagen på å filme og ta bilder til diverse ting som kommer ut på nyåret. Crossfit Oslo ligger rett over gaten for våre kontoret, så det er geenialt å kunne rusle over dit når vi trenger et sporty miljø. Veldig happy for at de er så kule på det!

IMG_2974

De var ganske klare på at de trives best bak kamera.. Til min store fortvilelse. I mangel på noe bedre å ta bilde av benyttet jeg anledningen til å bli kjent med selvutløseren på mobilen min. Visste dere at den kan tidsinnstilles? 😛

IMG_2973

IMG_2972

IMG_2969

Apropo mobiler, det fører meg over til den tredje, fantastiske tingen.

image

  • En splitter ny Iphone 6+ 😀 Den er supersmud! Gigantisk ja, men supersmud. Forhåpentligvis er det bra for bloggen også. Den er visst ganske så rå på bilder og video.. Fingers crossed!

Men nå ringer det i pulsklokka her…
image

Litt sånn elsk-hat forhold til den kameraten her egentlig. Irriterende at jeg må reise meg opp i tide og utide bare fordi den bjeffer. Men samtidig.. Enkelte dager hadde jeg grodd fast i kontorstolen om den ikke gjorde det. Så summa summarum, en fin greie.

Ha en fin kveld! 🙂

Flere
Artikler