Tre supersunne hverdagsmiddager du enkelt kan mekke

Jeg vet ikke med deg, men nå som ferien er over, våren er over oss og vi virkelig kan begynne å snuse på sommeren.. ja, da frister det å mekke noe sunt, smakfullt, men samtidig enkelt. Det må alltid være enkelt. Fælt å si det, men om jeg får inntrykk av at en oppskrift ikke er enkel så hopper jeg glatt over. Jeg tar meg rett og slett ikke tid til å sette av en hel ettermiddag/kveld til å mekke på kjøkkenet, når jeg syns det idiotenkle er minst like godt?

Ihvertfall sånn i hverdagen – disse fire middagsoppskriftene er prakteksemplarer på nettopp det! So here we go… 

  1. Burgermiddagen som gir deg muskler – sjekk den ut HER.

Dette er en skikkelig kraftmiddag, som både jeg og mannen digger minst like mye. Oppskriften er nemlig proppfull av proteiner, både fra burgeren, men også fra de hjemmelagde hamburgerbrødene. Handlelisten finner du i innlegget, og retten i sin helhet lager du på en drøy halvtime.

Du velger selv om du vil grille burgerene eller lage de i stekepanna. Er kanskje ikke alle som bor sammen med en grillgæren mann, hehe?

2. Spaghetti og kjøttdeig med en grønnsakstvist – sjekk den ut HER.

Spaghetti og kjøttdeig sjarmerer vel de fleste vil jeg tro, og denne passer perfekt inn i et «etter påske»-vennlig kjøkken. Her bytter du nemlig ut spaghettien med squash – genius! Den vesle bonusingrediensen gjør det hele til en smaksopplevelse uten like spør du meg, og er noe vi alle bør ha i kjøkkenskapet.

3. Den thaiinspirerte kyllinggryta som lager seg selv – sjekk den ut HER.

Spicy, digg og proppfull med næring. Denne liker jeg å lage svær som bare det, slik at jeg har litt ekstra med mat dagen etter. Eventuelt kveldsmat samme kveld, hehe. Opp til deg om du vil mekke noe ris ved siden av, eller det beste av alt – hvitløksbaguette! Holy moly!

Hope you like it – hadde jeg vært deg ville jeg lagret disse gamle slagerene, så har du de liggende til de dagene du virkelig er lost på inspo. Eventuelt bruk appen til Linda Stuhaug, slik jeg alltid gjør – it´s genius!

I skrivende stund er jeg godt inni dagen i dag, og godt er det – hverdagen er i full gang igjen, og det er masse artige ting å ta tak i. Hurra! I ettermiddag kjører jeg en gratis treningsøkt i Frognerparken sammen med Kristin Birkelund. Om du ikke følger henne på Instagram, @kristinbirkelund, do it! Hun må være en av de råeste jeg kjenner på treningsfilmer og inspo.

Det er bare å møte opp om du kjenner deg fristet – klokken 18.oo i Frognerparken kjører vi i gang. Du finner Facebook-eventet her

Neste fokus blir Convention med Technogym i helgen, der jeg er så heldig å få holde både en treningsøkt med en påfølgende workshop, samt et foredrag om sosiale medier. Conventionen har et fokus på trening og teknologi, og har allerede gjort meg opplyst innen denne verdenen, haha. Man vet jo liksom at det finnes masse muligheter, men så er man ikke alltid like flink til å bruke de.. vel, time to change! Fra og med høsten 2017 har jeg planer om å bruke disse verktøyene på alle mine PT-kunder.

Mer om det senere ?

Du kan lese mer om helgens Convention her, og fyr løs med spørsmål til meg her på bloggen om du har noen. Det hele skjer på Skullerud Sportssenter i Oslo, og det er opplegg både lørdag og søndag. Og det koster bare 350 kr! Syns det er så sjukt billig jeg, haha.

Men hei, nå må jeg stikke – treninga i Frognerparken begynner om noen timer, og jeg har et foredrag å planlegge, samt mat å fortære, før den tid kommer✌️ Ha en nydelig onsdag, og lov meg at du mekker noen av disse middagene – oh my god, de er så gode!?

 

Flere
Artikler