De tre tipsene som får deg over dørstokkmila denne høsten

I samarbeid med Carmex

Jeg kjenner meg heldig som får lov til å jobbe mye med Carmex – blant annet fordi det er leppomaden jeg har sverget til så lenge jeg kan huske, men også fordi de er åpne for å gjøre kule ting. Som innholdet vi har planlagt denne høsten – utetrening står på agendaen, og i tre kommende filmer er planen å både motivere og inspirere deg til å komme deg ut i frisk luft, uavhengig av hva værguden Tor har å by på. Selv har jeg store planer om å få inn minst én utetreningsøkt hele året, og nå som jeg både gjør dette prosjektet og sier det til dere her på bloggen, såå… er det ikke noe vei utenom.

Jeg håper virkelig at vi alle kan hjelpe hverandre litt med å vedlikeholde utetreningen denne sesongen – dette er mine beste tips, men hva er deres? Om du sitter inne med noe, ikke nøl – gå inn på Facebook-siden min her og kommenter med ditt beste tips – jeg kommer til å lage et innlegg om tipsene, samt kåre det aller, aller beste tipset her på bloggen, så her er det mye heder og ære å hente, dere!?

Krysser fingrene for at jeg kan bidra til å senke terskelen vår for å bevege oss utendørs, slik at vi igjen senker vår egen terskel for å gjennomføre aktivitet. Du veit – ofte er det enklere å ta på seg joggeskoa og være utendørs enn å pakke sammen pikkpakket sitt og dra på treningssenter – utetrening er rett og slett et verktøy vi ikke vil være uten!

Husk å stille på tannhjulet nederst i høyre hjørne og velg HD1080, slik at du får best mulig oppløsning når du ser videoen. 

I dag er det endelig fredag – like godt hver gang. I dag startet jeg faktisk dagen på Comfort Hotel Børsparken, der jeg, Hanna i ShapeUp og Silje fra Treningspodden skal være med på NOCCO-frokost – av alle ting, hehe. Vi trengte et planleggingsmøte, og tenkte vi kunne slå to fluer i én smekk, ettersom favoritthotellet var verten.

Bildet er knipset av Håkon Jørgensen, en superkul fotograf som jeg møtte på frokosten. Vi har jobbet sammen én gang før, og det var så moro å utveksle litt tanker med han igjen. Håper jeg får mulighet til å gjøre mer med han i fremtiden. 

I 2018 er det jeg og Silje som skal få lov til å holde i ShapeUp Kickstart, og FOR en kickstart det skal bli. I år kjører vi til og med på med en stor treningsfest for å sparke i gang det hele, såå.. her gjelder det å følge med! Etter møtet ble det strake veien til kontoret for litt møtevirksomhet og jobbings, før jeg har date med kjæresten fra og med klokken 16. Han reiser nemlig til Japan på søndag, så da gjelder det å nyte kvalitetstid mens vi kan.. blant annet deltar vi på crossfitkonkurranse (!!) i morgen – veldig lavterskel altså, på gymmet vi trener på, men fortsatt – jeg syns vi er tøffe, jeg! Mer om det senere, hehe – god fredag, fintfolk?

 

 

Flere
Artikler