Treningsuka som gikk – uke 43

Ukas treningsøkter har vært preget av å slippe å tenke selv, da det stort sett har gått i CrossFit og Inger in Dubai-inspirerte økter. Jeg trenger en pause fra den vanlige treningen min, så dette var midt i blinken?

Søndag
Joinet en WOD på CrossfitFønix som så slik ut..

Mandag
Gjorde en «Inger-økt» som besto av fire runder med dette..
– 10 chins
– 10 frontbøy med stang
– 10 push press med stang
– 10 utfall fremover
– 10 strakmark
– 10 roing
– 10 hengende beinhev
Jeg tok endel pauser mellom øvelsene, og etterhvert måtte jeg dele opp litt mellom repsene på chinsen. Men man kommer seg alltid gjennom, bare man tilpasser litt?

Tirsdag
Jeg løp intevaller på mølle, for første gang på gudene vet hvor mange uker og måneder. Det ble 30/30-intervaller – tror jeg endte på 21 stk, og jeg rundet av med å gå i motbakke i cirka 10 min. Super kjappis økt som meg rødsprengt og fin til resten av dagen?

Onsdag
Hviledag.

Torsdag
3 runder av..
1 min: 8 squat clean thrusters
1 min: 8 chins
1 min: 16 utfall fremover
1 min: 16 renegade row med 8 push ups
1 min: 16 box jumps
1 min: 16 russian kettlebellswings
1 min: Hvile
Man har altså et minutt på å gjennomføre en øvelse, før man går videre på neste på det andre minuttet. Her stoppet jeg klokka rett som det var, da jeg rett og slett trengte litt roligere tempo denne dagen? Jeg rundet av med 500 meter rolig roing.

Fredag
Hviledag.

Lørdag
I dag er dagen der jeg og mannen skal delta i en CrossFit-konkurranse – av alle ting ? Er en uhøytidelig greie i regi av senteret vi trener på, but still – moro for unga. Øktene og konkurransen kommer på videobloggen i morgen – stay tuned ?

Flere
Artikler