VLOGG: Min første CrossFit-konkurranse med mannen

Én gang har jeg deltatt i CrossFit-konkurranse tidligere, som du forøvrig kan sjekke ut her. Den gang deltok jeg riktignok alene, men i helgens konkurranse var det meg og mannen som konkurrerte sammen. Funfact; våre første dater gikk ut på at jeg testet rulleski og han CrossFit, og vi tok hverandre i hånda på at jeg skulle delta i et skirenn, og han i en CrossFit-konkurranse. Dette var riktignok litt på overtid, men søren heller – he did it!

I innlegget under kan du lese om skirennet jeg gjennomførte, og i ukas vlogg får du altså se hvordan det gikk når vi sammen deltok i vår første CrossFit-konkurranse sammen i helgen.

Husk å trykke på tannhjulet til høyre og sett videoen til HD1080 for best mulig oppløsning. Se den også gjerne i fullskjerm.

Som alltid, gi gjerne tilbakemeldinger på videoen! Jeg er veldig åpen for forslag til hva dere ønsker vlogger om også, da jeg for tiden har brukt opp de fleste ideene mine – om vi ser på prosessen vi har vært igjennom hittil, hva har vært morsomst å se på? Setter stor pris på alle innspill. Avslutningsvis, beklager at denne kom så sent i dag! Jeg prioriterte nemlig å lufte meg og hunden noen timer midt på dagen i dag, og jeg endte opp med å undervurdere hvor mange timer jeg trengte til redigering. Oh well, så lenge vi er innen søndagsvinduet får det være greit, men neste søndag skal den være på plass før 12, I promise!

Mer video finner du på YouTube-kanalen min her.

Håper dere likte vloggen – takk for en superduper dag til hele CrossFit Fønix, og en ekstra high five til den varianten over her. Over gjennomsnittet bra mann!

 

Flere
Artikler