Treningsøkten jeg kunne ønske jeg gjorde i dag

Misforstå meg rett – økten jeg faktisk hadde i dag var ganske så bra. Jeg kjente meg litt sliten i kroppen, så skalerte ned antall runder, men at jeg i det hele tatt gjennomførte noe som helst, det var jeg fornøyd med! Økten får du se u søndagens vlogg. Grunnen til den valgte overskriften er rett og slett at økten i dagens blogginnlegg ble gjennomført i Kroatia, nærmere bestemt på #piaogmarenstreningsreise. Og det er klart man drømmer seg litt tilbake så fort man ser sol, sommer og trening i sports-BH, hehe.

Det eneste du trenger for å gjennomføre denne økten er to hantler, og du er good to go. Velg et par hantler du føler er litt tunge, men ikke sånn at det er tungt å gjøre to reps liksom.. du skal nemlig holde på en liten stund. På hver øvelse jobber du i ett minutt, før du går videre på neste.

Økten ser altså slik ut..

  • 1 min bulgarske utfall, venstre
  • 1 min bulgarske utfall, høyre
  • 1 min push ups
  • 1 min dype utfall bakover, venstre
  • 1 min dype utfall bakover, høyre
  • 1 min enarms roing, venstre
  • 1 min enarms roing, høyre
  • 1 min thrusters
  • 1 min hvile

Èn runde tar ni minutter. Du velger selv hvor mange du vil gjøre, men jeg foreslår minst to, og toppen seks. Om du har superlyst til å ta flere runder etter tre, fire så foreslår jeg at du velger tyngre vekter neste gang, hehe. Når jeg var i Kroatia avsluttet jeg med 10 enarms skulderpress x 3, samt 200 meter løp x 3, men den biten er valgfri?

Håper dere tester, og gi meg gjerne en lyd med hva dere syns om økta! Nå skal jeg hvert øyeblikk sette snuta hjemover, etter en lang dag på kontoret. Når det er sagt er det lenge siden jeg har vært her, så det har vært skikkelig deilig å være tilbake igjen. Tusen takk for fine ord på gårsdagens innlegg forresten – jammen meg godt å ha så mange stødige lesere som forteller meg whats what på de dagene man er litt svimmel – dere er over gjennomsnittet bra! Men nå – hjemreise, sushi og avslapning.

God torsdag, fintfolk ?

Flere
Artikler