Et treningsevent å se frem til

I samarbeid med Technogym

Dette har jeg gledet meg til å fortelle om!

22. og 23. april er det nemlig klart for Connected Experience Convention her i Oslo, nærmere bestemt på Skullerud Sportssenter, i regi av Technogym. Dette blir en treningsconvention med fokus på teknologi og trening, og hvordan vi på best mulig måte kan kombinere disse to for å både gi og få en enda bedre treningsopplevelse.

log oi skill

Noen var kanskje med på Technogym sin time på NIH Fitness Convention, eller har sett en tredemølle som likner på den på bildet over? Jeg har blant annet skrevet om den i innlegget under her – elsk, hat-forhold ass, haha. 

På eventet kan vi velge mellom en rekke ulike treningstimer innen sykling, løping, roing og Small Group Training, i tillegg til foredrag med ulike temaer som jeg tror vil inspirere og interessere de fleste av oss.

Selv skal jeg holde en «Small Group Training», der vi skal gjennomføre en intensiv sirkeltreningsøkt med en påfølgende workshop. I tillegg holder jeg et foredrag om sosiale medier, som rett og slett heter «hva, hvordan, hvorfor». Målet er å gi konkrete råd og tips til hvordan man kan lykkes med sosiale medier når man jobber i treningsbransjen, enten man er en profil som ønsker å nå ut til mennesker, gruppetreningsinstruktør eller ansvarlig for et helt treningssenter – you name it. Felles for oss alle er jo uansett å bruke sosiale medier på en måte som gjør at vi inspirerer, vekker oppmerksomhet og sprer kunnskap, samtidig som man holder fast ved egne verdier, er tro mot egen merkevare, og ikke minst – legger opp det hele på en måte som faktisk er gjennomførbar. Over tid. Det er jo det som gir resultater – akkurat som med trening egentlig 😉 

Jeg håper, som alltid, å se så mange som mulig av dere der, og oppfordrer dere til å fyre løs med spørsmål her på bloggen om dere skulle ha noen. Les mer om eventet på nettsiden HER.

17309623_10158304211850231_8247229773359333854_n

Avslutningsvis, kan jeg få lov til å kommentere prisen eller? Man betaler 350 kr for begge dagene, inkludert lunsj! Typ.. samme pris som en dropin-time på et treningssenter i disse dager, hehe.

Utover det dere, jepp.. still sick. 

Og dermed særdeles lite å melde fra denne kanten. Karret meg opp av senga i dag rundt 06 og var sånn.. «nå SKAL jeg være frisk», haha. Skjønte fort at jeg ikke var det, men jeg måtte til Oslo for å spille inn Treningspodden. Ingen tvang meg altså, men det er jo en av de morsomste, viktigste tingene jeg gjør i løpet av uka. Også prøvde jeg å tenke med dagen i dag som jeg gjør med trening – «jeg prøver ihvertfall. Hvem vet kanskje det blir bedre når jeg kommer i gang..».

Vel, det gjorde det ikke. Men jeg prøvde. 

Og Treningspodden ble seff spilt inn, en episode jeg håper og tror ble mer enn vellykket, til tross min tilstand. Silje sa ihvertfall det, og jeg hadde godfølelsen når jeg krabbet meg ut av Myrens i titiden i dag, hehe. Deretter, avlyse dagens møter, kunder og alskenslaks moro og bevege seg rett tilbake i senga. Her har jeg vært siden. Den gode nyheten er at jeg har klart å få i meg en god dose havregrøt uten at det har kommet ut igjen noen minutter senere (sorry for infoen), så dette lover bra for fremtiden. En kjapp tur til legen i morgen nå, så er vi der vi skal værra.

Håper du der hjemme er frisk og fin, og ikke minst nyter vårsola og det fantastiske dagslyset som endelig har kommet over oss. Fy søren så digg! Treningsvåren 2017, her kommer vi 😀

Flere
Artikler