Treningsferien du drømmer om

Reklame for egen treningsreise

I skrivende stund sendte jeg akkurat over utkast på timeplanen til min og Maren sin treningsreise til høsten, og kjente jeg ble megagira bare av tanken. Ikke lenge igjen!

Vi reiser 23. august og blir borte i syv fantasstiske dager. Vi reiser til Kypros, og det som etter min mening er det beste treningshotellet, noe mange sier seg enig i; det er hit både vi, VING og Funkygine, for å nevne noen, kjører de fleste treningsreisene sine. I tillegg til gjengen vi reiser med og opplegget jeg og Maren leverer er det nemlig en rekke bassenger å velge mellom, et superfresht treningsrom, spaavdeling med lukket spaområde, supre turmuligheter (som vi benytter oss av hver morgen, morgentur ftw), fantastisk buffet.. det er et drømmested for en treningsreise, rett og slett!

Er det innafor å reise alene? JA! Jeg kan faktisk ikke tenke meg en bedre tur å gjøre det på, da vi alle er som en stor venninnegjeng så fort vi treffes på velkomstmøte på hotellet, eller på flyplassen, for den saks skyld. Du er aldri alene, med mindre du ønsker det selv, og alle måltider inntas på vårt felles bord i restauranten, som man kan velge selv om man vil joine eller ei. Alle treningene er jo felles, og vi har til enhver tid et felles område der vi henger sammen, soler og koser oss.

Hvordan er mattilbudet? Det er buffet tre ganger om dagen, der du virkelig får alt du ønsker deg. De fleste ender opp med å spise mer grønnsaker enn de noensinne har gjort, pga. den fantastiske tilgangen, og med buffet til frokost, lunsj og middag er det ingen fare for at du går sulten. På noen dager spiser vi til og med to ganger, både før og etter økter. Med mye fysisk trening er det digg å slippe å tenke på hvor man skal spise, og med hvem, og heller bare gå som en restituerende zombie bort til samme matfesten hver eneste dag. Love it!

Hvor god form må man være i? Alle øktene justeres 100% utifra ditt utgangspunkt, og vårt mål er at hver enkelt deltaker skal kjenne at de tar ut sitt potensiale, hva enn det er, og hvor det ligger. Vi har enormt stort fokus på at deltakerene skal ta eierskap til sin egen reise, og gjøre de de har lyst til, enten det er å trene til blodsvetten tar de, eller å ta det hakket mer piano for å kjenne på hvordan ting kjennes ut. Vi hjelper deg til å finne din balanse, og som sagt – alle øktene kan justeres til et nivå som passer deg.

Hvis du har flere spørsmål, fyr løs her i kommentarfeltet?

Som nevnt reiser vi 23. august, og det er enda noen ledige plasser. Jeg kan garantere deg at denne er en ferieuke du sent vil glemme, og som vil sette sine spor i både kropp og sjel – gull verdt å ha med seg inn i høsten. Runder av innlegget med noen bilder fra tidligere turer – jeez, jeg gleder meg!

Herreguud, jeg gleder meg! Her kan du forresten sjekke ut Maren sitt siste innlegg om den samme turen? Du kan lese det her. Snakket akkurat med henne, og ser søren meg ut som vi får landet timeplanen i løpet av i dag også. Herlig!

Ha en super fredag, alle sammen?

 

Flere
Artikler