Treningsglede og girlpower i Geiranger

Det er jo på sin plass å gi dere en liten update på hva det egentlig er jeg fyller helgen min med, ettersom både blogg, Insta og Instastory renner over med herlige naturbilder, spreke jenter og god mat.

De tre tingene der oppsummerer egentlig helgen min i et nøtteskall – jeg og Sølve Sundrehagen har blitt leid inn for å holde i hele treningsdelen av årets jentehelg på Hotel Union på Geiranger. Programmet er nemlig stappfullt med masse spennende greier, sminkekurs, spabehandlinger, Pilates og motevisninger, samt en god del trening som er med på å belyse årets tema; nettopp trening?

Jeg fikk starte helgen med morgenjogg sammen med en sprek gjeng før frokost. Rett før lunsj hadde jeg foredrag, og rundt klokken 16 braker det løs igjen. Sølve skal ta med gjengen på timen «Dance Your Ass Of», og jeg tar over med en mer styrkebasert time rett etterpå, «Sterk med strikk og egen kroppsvekt».

IMG_3390 IMG_3412 IMG_8835 IMG_8834 IMG_3504 IMG_8846

I kveld er det duket for festmiddag, moteshow og hygge, før vi runder av med to nye treninger og et foredrag i morgen. Vi flyr hjem igjen rundt halv fem i morgen ettermiddag, så her gjelder det å nyte mens man kan! Jeg er jammen meg heldig som får gjøre dette som en del av jobben min – denne helgen er fylt med gjestfrihet og god stemning, og Geiranger har uten tvil fått en ny fan i meg ass.. elsk!

Flere
Artikler