#treningstryne så langt Insta-øyet kan se

Inneholder reklame ism. YT Protein

Dagen i dag hadde jeg egentlig planlagt til å være fri, men sakte, men sikkert forsto jeg at det ikke kom til å skje. Hehe. Vi hadde blant annet en fotoshoot vi måtte få unna, så rundt 11.30 møtte jeg opp med Silje, spiste litt lunsj, før vi satte snuta mot et SATS-senter her i Oslo for å knipse og filme oss igjennom to treningsprogrammer til ShapeUp.

På SATS-senteret vi besøkte, som på ganske så mange andre steder i det ganske land, kom vi over #treningstryne-plakater hvor enn vi gikk – moro ass. Jeg har en skikkelig god følelse på det hele, og det er så digg å få lov til å være med å dra i gang en trend rundt trening som ikke har med noe som er fint, flott, jålete og lekkert. Det her skal liksom bare være.. ekte. Og det liker jeg.

Dagen i dag har altså gått i ett, og jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til å ta helg. Ikke minst til å ta påskeferie – i morgen reiser jeg og mannen til fjells, og der blir jeg mest sannsynlig til 2. påskedag. Herre jemini, så digg. Jeg har lenge vurdert om jeg skal ha en slags «digital detox», og lurer på om jeg ikke kjører på med det altså.. jeg føler at jeg trenger en pause fra alt som heter skjermer, slik at jeg kan gi hodet en real sjangse til å være tilstede et sted, over tid – ikke bare noen timer før leggetid, slik det er i hverdagen. Og det er ikke fordi jeg syns det blir for mye egentlig, tvert imot.. det er vel heller fordi jeg syns det er så moro og engasjerende å holde på med at jeg har en tendens til å glemme å nyte litt andre ting. Hehe. Vanskelig å forklare, vanskelig å forstå kanskje.

Jeg er enda i tenkeboksen, men om jeg forsvinner fra og med mandag ettermiddag, så veit dere hvorfor, hehe.

Hva er deres påskeplaner? Og logger dere helt av alt som heter sosiale medier, mail og andre skjermer, eller klarer dere kanskje både å feriere og være pålogget samtidig? Er kanskje litt annerledes når man har dette som jobb.. ikke veit jeg, hehe. Uansett, ukas vlogg kommer i morgen, så husk å sjekke innom da.

Ha en super fredagskveld, og god helg. Jeg setter skikkelig stor pris på dere, og all den gode tilstedeværelsen og tilbakemeldingene dere gir. Takket være dere har jeg mulighet til å lage alt det innholdet jeg gjør, og forhåpentligvis påvirke mange i det jeg mener er en god, sunn og positiv retning. En liten ferie på oss nå, men ja, etter påsken – let´s keep it up! ?

Flere
Artikler