Treningsuka som gikk – uke 26

Mandag

Jeg og mannen var på crossfit, og det var økten jeg skriver om i dette innlegget som var på agendaen. Først tunge bøy, og deretter økten «Fight Gone Bad» – super kombo, men sabla slitsomt når det sto på.

Tirsdag

Crossfit.

Onsdag

Morgenøkta som jeg og mannen prøver å gjøre til en vane sto på agendaen, du kan sjekke den ut her. Klokken 06.30 møtte vi opp på Crossfit Fønix og trente oss igjennom denne økta. Hvordan den så ut på film kan du sjekke ut på min Instagram @Piaseeberg. Dette var siste morgenøkta før sommeren, og digg var det.

Torsdag

Crossfit også denne dagen, haha. Etter oppvarming gikk vi løs på 4 runder av..

  • Handstand hold mot vegg, 20 sekunder
  • 20 front squats @30 kg
  • 20 push press @30 kg
  • 20 gående utfall uten vekt

Deretter kjørte vi tre runder av hollow body hold 30 sek, chin over bar hold 15-30 sek (vil si at du holder deg i topposisjonen av en pullup/chin up i 15-30 sek) og 200 meter rolig jogg.

Digg økt, men jeg og mannen var ganske pumpa når vi var ferdige. Fire dager på rad kjentes!

Fredag

Hviledag.

Lørdag

En fullkroppsøkt på SATS i ro og mak. Jeg kjørte..

A1) Knebøy med 2 strikker 6-8 reps x 4

A2) Pullups max reps x 5

B1) Markløft 8-10 reps x 3

B2) Skulderpress med stang 8-10 reps x 3

C1) Sideveis step up med stang 8-10 reps x 2

C2) Dips i ringer 10-12 reps x 3

Før jeg avsluttet med Myoreps på nedtrekk med bredt grep, stående hofteabduksjon i kabel (eksempel på øvelsen ser du her) og rygghev @10 kg. Digg økt, og en superduper måte å kickstarte helgen på!

Søndag 

Hviledag, om du ser bort ifra de million skrittene jeg har lagt ned idet jeg har ryddet meg igjennom hele kjelleren vår. Den skal nemlig pusses opp i sommer (haaallo treningsrom), og det var på tide å få unna en del rot. Er så sykt digg når slike ting er gjort!

I skrivende stund har vi spist en nydelig grillmiddag, og jeg kuler´n på terrassen med en kopp te.  

Resten av kvelden tilbringes i vater. I morgen venter en ny arbeidsuke, men det er igrunn greit når været er så fint, jeg skal ha hjemmekontor OG jeg får kickstarte dagen med en treningsøkt klokken ni. Lykke!

Har dere ferie, og isåfall, hva skal dere? 

Flere
Artikler