Treningsuka som gikk – uke 36 og #matmandag for travle treningsjenter

Hei gjengen min, og god mandag? 

Som de fleste av dere vet har det vært en så utrolig innholdsrik og morsom helg, men også krevende – når jeg kom hjem i går landet jeg på sofaen, og lå der og slumret til sent på kveld. Deretter spiste jeg middag, etterfulgt av mer slumring og deretter senga. Much needed, hehe. Anyhow, jeg ville dele to ting med dere – en oppskrift i anledning ukas #matmandag, samt treningsuka som gikk, som jeg ikke rakk å dele forrige helg. Nå er det litt spesielt ettersom jeg tester ut Inger og Ian sitt styrkeprogram, og vi får se om jeg ikke går mer i detalj på det senere – jeg deler uansett mange av øvelsene jeg gjør på Instastory i løpet av uken, så følg med der?

Men først, ukas oppskrift er.. noe som egentlig ikke har noe navn. Kylling i speltlompe med digge smaker?? Retten er ihvertfall et perfekt eksempel på at sunn og næringsrik mat ikke trenger å være verken kjedelig eller vanskelig, og i tillegg passer den perfekt til både én og flere personer.

Du trenger

 • Ønsket mengde kylling
 • Krydder du liker
 • Cottage cheese
 • Sursøt saus
 • Spinat
 • Paprika
 • Speltlomper
 • Kinakål
 • Ost
 • En ganske harry bernaisesaus på flaske, som forøvrig er valgfri..?
 1. Begynn med å steke kyllingen, og krydre den med det du måtte ønske. Jeg brukte chilikrydder, oregano, salt og pepper.
 2. Bland sammen cottage cheese og sursøt saus, som blir dressingen.
 3. Smøres ut på lompa, og deretter spinat, paprika og kjøttet, samt litt ost. Og hvis du vil kan du toppe det med bernaisesausen du ser nederst her..

.. som virkelig er ganske harry, og langtifra næringsrik, men en stripe av denne gjør virkelig prikken over i´en på denne retten. Og en stripe her og der har da aldri drept noen – fåes kjøpt på Rema 1000. Jeg føler det her er en perfekt sånn.. «i farta, kom akkurat hjem fra trening og trenger noe kjapt»-type mat. Den var et resultat av alt jeg hadde i kjøleskapet, og fordi jeg har som mål å aldri kaste mat lager jeg ofte slike litt merkelige oppskrifter. Smak selv, så ser du at det er ganske så godt. Alt som kan pakkes inn i en lompe er godt?

Og under her ser du treningsuken som gikk. I dag har jeg sovet leenge, før Silje kom på besøk og vi spilte inn Treningspodden. Nå skal jeg jobbe noen timer med boken min, før jeg og mannen skal trene sammen i ettermiddag. Beinet hans er fortsatt på bedringens vei, og ja.. selv om det ikke er noe CrossFit enda kan vi da ihvertfall gjøre noe trim sammen. Det hjelper.

God mandag, fine folk ?

Søndag

Hviledag.

Mandag

Styrketrening med Inger in Dubai, fase 1, dag 1.

Tirsdag

Styrketrening med Inger in Dubai, fase 1, dag 2.

Onsdag

1 mil løpetur i skogen.

Torsdag

Styrketrening med Inger in Dubai, fase 1, dag 3.

Fredag

Styrketrening med Inger in Dubai, fase 1, dag 4.

Lørdag

Hviledag.

 

Flere
Artikler