Treningsuka som gikk – uke 9

Mandag

Kom hjem fra Dubai tidlig ettermiddag, og gjorde vel ikke stort annet enn å feire nytt hus og skåle i rødvin med mannen. Ikke noe trening denne dagen, hehe.

Tirsdag

Var på Barrys Bootcamp i anledning lanseringen av Jaybird sine nye høretelefoner, spesialtilpasset trening. Som en liten fyi, vi fikk teste disse hodetelefonene når vi trente, og de satt virkelig som et skudd. Anbefales. Barrys var som det alltid var, griseslitsom kondisjonstrening der vi varierte mellom løp på mølla og utholdende styrkeøvelser på gulvet. Moro! Spesielt når superjenta Stine Hartmann hadde timen – love it!

IMG_3091

Onsdag

En styrkeøkt på egenhånd, fullkroppsøkt med diverse baseøvelser. Superdigg!

Torsdag

Kjørte denne økta 🙂

Fredag

Det sitter alltid langt inne å trimme etter jobb på en fredag, men jeg tok meg i nakkeskinnet, hoppet av toget et stopp for tidlig og ruslet bort på treningssenteret. Det ble en supereffektiv økt bestående av…

A1) Frontbøy 5 x 5

A2) Pullups 3+3+3 x 5

B1) Pull through i kabel 15 reps x 3

B2) Smale pushups med vekt, 8-10 reps x 3

C1) Situps med bekkentilt 15 reps x 3

C2) Skulderpress 10-12 reps x 3

… deretter ruslet jeg hjem med hauger av bæreposer, så det blei´ kondisjon denne dagen også, hehe.

Lørdag

Hviledag.

IMG_3269

Søndag

Hviledag.

… ihvertfall hvis man ser bort ifra hissig husfiksing både lørdag og søndag. Nå er det meste på plass, og jeg føler i enda større grad at dette virkelig er vårt hjem. Et par ting til skal på plass nå, så blir det selvfølgelig en real housetour! Før jeg runder av; fikk masse spørsmål om genseren jeg har på meg på bildet over. Den er fra den nye kolleksjonen til Run and Relax, og er superdigg å gå i, akkurat som resten av klærne deres. Anbefales?

Men nå er det full avslapning og nytelse av søndagen som gjelder, for den hersens mandagen er her igjen – hvorfor går alltid helgene så fooort? ?

 

Flere
Artikler