VIDEO: En vintertreningsøkt med fire styrkeøvelser

I samarbeid med Carmex

Som jeg nevnte i går kommer det i dag en utetreningsøkt her på bloggen, perfekt til oss som har lyst til å komme litt sånn smått i gang med løpesesongen. På den måten blir det ikke like ille når den setter i gang for fullt – sånn tenker nå ihvertfall jeg, haha.

Dagens treningsvideo har jeg laget i samarbeid med Carmex, som er min fantastiske nye samarbeidspartner. Den gule, lille krukka har vært med meg i lomma så lenge jeg kan huske, og er det noe jeg sverger til i kaldt vær, under lipglossen, i hverdagen.. så er det Carmex. Artig at de er med gjennom hele 2017, og ekstra kult er det at de lar meg lage kult, sporty innhold som vi har bruk for – å knipse bilder med en Carmex i hånda gjennom hele året kunne jo brått blitt litt kjedelig i lengen 😉

Om økta

Jeg testet den dagen før jeg spilte den inn, og syns den var en superfin intro til årets utetreningssesong, som gjerne innebærer løping for mange. Øvelsene kan alle få til, og jeg håper du kjenner hvordan du bruker ryggen godt på spesielt to av øvelsene.

  • I øvelse 1 skal du ha fullt fokus på beinet du står på, og samtidig kjenne hvordan du holder hofta rett under overkroppen, også når du trekker armene til deg. Mange har en tendens til å svaie litt for mye i ryggen.
  • I øvelse 2 skal du ha fokus på en god knebøy, samt kjenne hvordan du bruker siden av rumpa til å trekke beinet opp. Prøv samtidig å holde overkroppen mer eller mindre stabil.
  • I øvelse 3 er det supert om du kjenner at du bruker ryggen og skuldrene når du roterer hendene dine opp og bak.
  • I øvelse 4 er det kontakt med magen som gjelder – press korsryggen ned i benken at all times, og stopp heller tidligere med beina om du kjenner at du mister spennet.

we

Men NÅ er det søndag – jeg og mannen hadde middagsgjester i går, og jeg skal æærlig innrømme at det kjennes litt i dag, haha. Vel, bare en ting å gjøre – nyte det! Det blir en laang morgen i senga, før jeg faktisk har ambisjoner om en liten svettefest. Mulig jeg kjenner meg litt klein altså, men.. fake it till´ you make it!

God søndag, fine dere!

 

Flere
Artikler