Undervurdert turgåing og en playblogger på God Morgen Norge

Først og fremst, god søndag. Og sorry for schizo-overskriften, hehe. Jeg klarte visst ikke å finne på noe mer oppfinnsomt enn som så i dag. Det får værra greit.

Denne merkelige dagen er jo egentlig ikke noen god søndag. Jeg fikk mye god respons på innlegget jeg skrev i går, og det kan virke som om det var flere enn meg som hadde det på samme måte. Logisk nok. Det blir med det ene innlegget for min del. Hverdagen må jo gå videre på et vis. Men vi vet jo alle at slike ting ikke forsvinner fra noens hode med det første.

Jeg startet søndagen på samme måte som jeg startet lørdagen – slumring, kaffe, egg med no`attåt, mere kaffe, litt somling, og deretter litt luft i friskt vær.

image

FOR en dag det har vært i dag. Det ble en god time i farta, der pulsklokka viste moderat tempo og restitusjonstrening. Det vil si, jeg tok meg en rusletur i kupert terreng, med godt tempo. Faktisk gikk det opp et par lys for meg mens jeg gikk i dag, over hvor god treningseffekt man faktisk kan få av å gå en tur, kun ved hjelp av noen enkle pointers og øvelser.

Jeg sparer sulamitten i sin helhet til #treningstirsdag, men jeg kan ihvertfall si så mye som at til og med den mest rutinerte fitnessjunkien av oss alle burde ta seg en titt på trening i skog og mark, både styrke og kondisjon. Meg selv inkludert.

image

Stay tuned 🙂 

Etter gåturen ble jeg sittende i heimen og jobbe, både med en sak for ShapeUp og litt playblogg-jobbing.

_MG_1046

Smakebit på et treningsprogram som kommer i ShapeUp sin januarutgave. Bildet er knipset av Rasmus Kongsøre, på Gym Ila.
Smakebit på et treningsprogram som kommer i ShapeUp sin januarutgave. Bildene er knipset av Rasmus Kongsøre, på Gym Ila. Klærne jeg brukte på denne shooten er fra armourstore.no, bortsett fra toppen og pulsklokka, det er mitt eget. Gøy å kunne krydre rosabloggen med litt freshe bilder innimellom!
Playbloggen går fremover, og vi får stadig nye og spennende profiler knyttet til oss.
Playbloggen går fremover, og vi får stadig nye og spennende profiler knyttet til oss.

Jeg har tenkt mye på hvordan jeg skal implementere noe av Playblogg-jobbingen min, uten å gå helt bananas. Jeg syns jo sånn cirka alt jeg gjør er spennende.. begynner å synes at konkurransesykling og freestyledans er noe av det morsomste jeg kan lese om liksom, hehe. Samtidig har jeg heldigvis selvinnsikt nok til å vite at ikke alle dere nødvendigvis syns det samme, hehe. Jeg lesern`n! 😉 

Derfor tenker jeg at jeg prøver å holde det forholdsvis short and sweet fremover, der jeg kort og godt trekker frem innlegg, ting som skjer, tips og triks som jeg tror kan være interessant for flere av dere å få med dere. Blant annet såå..

Skal playblogger Tonje på God Morgen Norge i morgen tidlig, sammen med Helene Drage. Jeg vet at Tonje skal snakke litt rundt innlegget hun skrev for noen uker siden, om det nyoppståtte begrepet «Fitnesschubby», hehe. Og Helene skal snakke om denne artikkelen hun publiserte på Fitnessbloggen for noen uker siden. Sammen håper og tror jeg de to jentene klarer å belyse noe jeg føler at ikke så mange andre i treningsbransjen gjør per dags dato…

Du kan forresten følge meg på facebook her. Der legger jeg ut mine egne innlegg, men også andre linker og greier jeg syns er kult.
Du kan forresten følge meg på facebook her. Der legger jeg ut mine egne innlegg, men også andre linker og greier jeg syns er kult.

Sorry, klarte ikke å la være. 

… nemlig ærlighet og åpenhet rundt det at man, tja, på ingen måte er perfekt selv om man jobber som PT. I mine øyne er gode verdier og en god grunnleggende, helse et must for å være PT, men utover det er det ganske mange veier å gå.

Tenk for eksempel på alle de verdifulle erfaringene Helene sitter med, etter å selv ha gått ned 60 kilo, kontra en PT med ja, idrettsbakgrunn fra barns ben av og kunnskapen i orden, men uten egne erfaringer rundt verken vektnedgang eller alle de tankene og følelsene en slik prosess fører med seg.

Jeg har ikke noe fasitsvar, tror ikke det finnes heller, men jeg er uansett takknemlig for at disse to jentene setter det på agendaen. Hurra for å snakke om alt som ikke snakkes om!

God Morgen Norge i morgen tidlig altså, rundt 08.00 (tenker 08.10, men vil ikke si noe for sikkert) 🙂

Med alle mine good luck-wishes til jentene tenker jeg jeg avslutter her. Nå er det salatlaging og slappetå som står på agendaen.

Ha en nydelig søndag dere, og kos dere med de dere er glad i. Alle mine er bortreist, så jeg velger sjokkis isteden. Same, same, but different.

Adios!

Flere
Artikler