En ny utfordring – kan du slå tiden min?
//Annonse
Ikke før man er ferdig med den ene utfordringen, Wings for Life Selfie Run, så hopper man visst videre til neste. Dere har kanskje sjekket ut Instagrammen min? Endelig kan jeg hyle ut om eventet som jeg blogget noe hemmelighetsfullt om i forrige uke.

 

For noen uker siden ble jeg nemlig spurt om å være ambassadør, og etterhvert trener for det norske laget i noe som har fått navnet «The Battle». Konkurransen kjøres i regi av Under Armour, og foregår både i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Jeg er altså forkjemper for oss sprekiser her i Norge, hvor min viktigste oppgave er å aktivisere så mange som mulig til å bli med på moroa og registrere sin beste tid i appen. Som du ser blir alle resultatene da registrert, og etterhvert som tidene tikker inn blir jenter og gutter rangert etter beste tid.

Skjermbilde 2016-05-10 kl. 13.11.22

Foreløpig ligger jeg på topp, men noe sier meg at det ikke blir slik så altfor lenge, ihvertfall ikke hvis jeg får det som jeg vil – jeg vil jo ha med meg noen skikkelig råtasser videre til finalen!

En annen viktig oppgave jeg har her, det er å ufarliggjøre hele greia – dette er bare GØY! Erfaringsmessig har noen en tendens til å få litt noia så fort de hører ordene konkurranse, utfordring og.. «om-å-gjøre-å-få-best-mulig-resultat» – ikke få det. Dette er en gyllen mulighet til å dra med seg kjente og ukjente på litt vennskapelig konkurranse, og samtidig få testet trappeløpformen. Trappeløp er jo så enkelt, og mye av grunnen til at jeg takket ja var blant annet at jeg ble minnet på hvor morsomt trappeløp med andre faktisk er når jeg var på boklanseringen til Christina Vukicevic.

Da løp vi jo faktisk i akkurat samme trappen som vi skal løpe i nå. 

gjengen
UA Oslo Bild40 UA Oslo Bild 30
Når du tar utfordringen med å sprinte løs i disse trappene i Frognerparken i Oslo er du også med i konkurransen om å være med på det norske laget i finaleeventet 28. mai – vinneren går videre til den skandinaviske finalen. I tillegg kan du vinne produkter fra Under Armour for 1000 euro. Eventet finner du på Facebook HER.
Skjermbilde 2016-05-10 kl. 13.52.28
Kan du slå tiden min på 10:06 mon tro?
Du åpner nettadressen på telefonen din idet du skal løpe, og på den måten kan du enkelt måle din egen tid. Fyr løs i kommentarfeltet om du har noen spørsmål. Sjekk ut mer info på www.theuabattle.com, og bli med på moroa!

 

Flere
Artikler