Vil du være med på jentecamp på Geilo?

Reklame i samarbeid med RAW Trening

Som jeg skrev for noen dager siden – høsten er i full gang, og det samme er opprullingen til årets sportyeventer. Jeg er så heldig å få delta gjennom jobben min, men kan skrive under på at jeg hadde banket opp høsten min med disse om det ikke var tilfellet. Man er liksom litt ferdig med fest, kos og sene kvelder for en periode, og det er digg å bytte de ut med noe som er bra for kropp og hode, og samtidig sosialt og sinnsykt gøy.

Jeg lovet dere å fortelle litt mer i detalj om hva jeg skal være med på denne høsten, og først ut er jentecamp på Vestlia Resost på Geilo, med Cecilie Ystenes og resten av RAW-gjengen.

Selv skal jeg holde en times treningsøkt på lørdag formiddag klokken 11 (akkurat tidnok til at hotellfrokosten har gitt oss energien den skal), samt et foredrag på lørdag ettermiddag – «slik skaper vi endringer som varer». Dette er et foredrag jeg gleder meg SÅ mye til, da jeg vet at så altfor mange av oss har så mye vi har lyst til, men som vi selv føler at vi.. ikke får til. Min erfaring tilsier at dette ikke trenger å være så vanskelig som vi tror, om man har 1) prioriteringene i orden, 2) motivasjonen på plass, 3) en oppskrift man tror på, og 4) verktøyene som trengs.

Resten av gjengen i RAW bidrar til å gjøre denne treningshelgen komplett, med alt fra morgenyoga, toppturer, bakkeintervaller og løpsteknikk, til svømmetrening, tradisjonelle bootcamps og andre foredrag. Jeg gleder meg, som alltid, til å høre på Cecilie snakke om mental styrketrening (blir aldri lei av verken dama eller budskapet), og ikke minst Siri Abrahamsen om hvordan vi kan bli (enda?) råere på å gjøre hverandre gode.

Nei, dette blir så bra! Du kan sjekke ut hele programmet her, og du melder deg på i bunnen av nettsiden. Om du har noen spørsmål, fyr løs – I´m here to help?

Flere
Artikler