Vårslippet er i gang – dette bør du huske på..

Inneholder promotering av egne tjenester

Det slo meg når jeg i går gikk langs Akerelva i Oslo, fra det ene stedet til det andre. Nå er løpesesongen i gang for fullt!

De fleste av oss flytter løpeøktene utendørs, og selv de som ikke har trent særlig mye denne vinteren blir motivert av vårsol og snøfrie veier. Resultatet er løpeglade skrotter i alle former og fasonger, i skog og mark, men også i bybildet – I like it! Det var jo nettopp dette «vårslippet», som kommer hvert år, som motiverte meg til å sette opp løpetreningene sammen med Christina. Jeg møter så innmari mange som løper på seg skader og vondter i den tiden vi er inne i nå, og derfor unner jeg oss alle å tilegne oss den kunnskapen som trengs for å, tja.. unngå nettopp det.

Du vet, #blidinegenpt og sånn ? Løpetrening med oss eller ei, husk å begynne forsiktig. Etter en hel vinter kan man ikke begynne på samme sted man avsluttet i fjor?

Utover å ha løpetime med Vukicevic i går, så hadde jeg også min første intervalløkt utendørs – saki, så tungt det var.

Fremover har jeg lyst til å fortsette med den faste styrketreningen min (for evig mitt hjerte nært, hehe), men supplere med én til to intervalløkter i uken (begynner med én, ref. dette med å ta det lunge i begynnelsen), gjerne litt kortere enn hva jeg er vant til. Jeg har uten tvil blitt inspirert av Christina, og er gira på å prøve å trene litt mer eksplosivt. Samtidig vet jeg at dette er utfordrende å få til på egenhånd – ingenting er som det ekstra kruttet man klarer å hente ut når man løper intervaller sammen med andre. 

Derfor fortsetter vi med løpetreningene i Frognerparken i Oslo, hver torsdag klokken 17.00 frem til slutten av juni. Det er kun et par datoer frem mot sommeren der vi begge  er bortreist, og dermed må avlyse, og det er jeg så glad for, at vi klarer å gjennomføre stort sett hver torsdag. Vi er jo travle damer begge to, haha. Vit at disse treningene er åpne for alle, og vi legger oss virkelig i selen for å legge opp øktene på en slik måte at du kan gjennomføre treningen på din måte, etter din dagsform, samtidig som du henter ut fordelene ved å gjøre det sammen med andre.

Videre starter jeg opp med intervalltrening i Drammen fra og med 2. mai, så drammensere som kjenner det rykke i løpefoten (uansett hvor sprek den er) – stay tuned. Det blir også utetrening i Drammen fremover – bli gjerne medlem av gruppen «Utetrening i Drammen» på Facebook, så skal jeg holde deg oppdatert.

Intervalltreningene og utetreningstimene (som jeg kaller X-Fit, les mer om de i utetreningsgruppen på Facebook), skal jeg opprette hos PTX i løpet av helgen, men her er altså «sendeplanen» for vårens gruppetreninger med meg…

Drammen

Tirsdager fra og med 1. mai, 17-17.50: X-Fit, oppmøte utenfor BRA Trening – gode parkeringsmulugheter.

Onsdager fra og med 2. mai, 17-17.50: Intervalltrening utendørs, oppmøte utenfor BRA Trening – gode parkeringsmuligheter.

Onsdager 18-18.50: SOMA MOVE innendørs, oppmøte på BRA Trening – gode parkeringsmuligheter.

 

Oslo 

Torsdager, pågår allerede, 17-18: Løpetrening med Pia og Christina, oppmøte ved monolitten i Frognerparken.

All påmelding og mer informasjon finner du i på nettsiden/appen PTX. Der vil det også poppe opp diverse happenings som skjer utenom disse faste treningene?

Og her er Facebook-gruppene for de ulike treningene. I disse gruppene gir jeg deg informasjon om gjennomføring, legger ut bilder og videoer jeg knipser underveis, samt holder dialogen med de fine folka som er med meg på trening. Bare å bli medlem, samme om du har vært på trening eller ei?

SOMA MOVE med Pia – sjekk ut gruppen her.

Løpetrening med Pia og Christina – sjekk ut gruppen her.

Utetrening i Drammen – sjekk ut gruppen her.

Jeg eelsker at man ikke trenger å binde seg til noe som helst, og at man ved hjelp av denne appen kan shoppe ulike treningsøkter som man vil. Jeg håper jeg får lov til å trene med deg denne våren?

GOD FREDAG!?

Flere
Artikler