Veggis hele uka?

 

Månedens ShapeUp er ikke bare helt superduper på grunn av ShapeUp Kickstart, men er også ganske rå på grunn av alle de gode mattipsene.

Senest i dag satt jeg og bladde i dagens utgave, og ble inspirert til å ha et kjøttfritt måltid. Eller kanskje en dag, uke måned.. hvem vet!

Bare se på disse digge bildene!

veggis nammis spise namm

Er det rart jeg blir inspirert?

Jeg kommer nok ikke til å slutte å spise kjøtt med det første (les; aldri), men jeg ser absolutt ingenting i veien for å kutte ned på forbruket. Det finnes jo mange gode proteinkilder utover kjøtt.

For eksempel…

  • Egg
  • Cottage cheese og andre type oster.
  • Skyr ?
  • Linser, bønner og kikerter
  • Nøtter og frø

… også finnes det sikkert en hel haug utover disse som jeg ikke vet om. Men for min del kommer jeg langt med dette utvalget ? Nå har vi akkurat gjort oss ferdig med litt filming på kontoret, i forbindelse med et spennende samarbeid vi gjør, og fordi vi er ferdige før tiden ser jeg at jeg rekker å presse inn en treningsøkt før min første kunde senere i dag.

Hurra!

Håper dere har en herlig tirsdag 🙂

 

Flere
Artikler