Verdens beste matboks spør du meg

Det har rent inn med forslag fra dere til hva dere vil lese om i tiden fremover, og kosthold er en av gjengangerene??? For å være ærlig har jeg litt noia for å skrive om kosthold, da det for mange er et så sjukt touchy tema, og ikke minst veldig individuelt – samtidig syns jeg selv det er superspennende å lese andres synspunkter, tips og triks rundt kosthold, så i tiden fremover tenkte jeg å løsne litt på snippen og dele litt mer rundt maten jeg spiser.

Som en del av å komme tilbake i gode rutiner etter ferien skrev jeg at matbokser er alfa omega. I dag mekket jeg en superdigg lunsj i boks, som jeg fikk masse spørsmål om på Instagram?

Her brukte jeg ferdigstekt kylling fra pakke i butikken (halve pakken), cirka 2 spiseskjeer cottage cheese og 1 liten spiseskje pesto. Jeg hakket opp spinat, kinakål, paprika og tomater, og mikset alt dette sammen. Slang oppi en halv avokado på slutten. Det var. så. godt? Anbefales på det sterkeste!

Slik ser som regel matboksene mine ut – forskjellige grønnsaker jeg har i kjøleskapet, en proteinkilde og en eller annen saus-liknende greie som smakssetter det hele. Det holder seg godt i sekken hele dagen om det trengs, og kan spises hvor som helst, når som helst. I like!

Dagen startet med et besøk av Technogym hjemme i Drammen – det kan se ut som om drømmen om treningsrom endelig blir virkelighet, dere  – stay tuned? Jeg har også vært i et møte i Oslo om boken min – redaktøren har lest igjennom store deler av stoffet jeg har hittil, og det blir en del jobb med å kutte ned, tilpasse, justere, etc. Hittil er jeg ferdig med typ.. 60% av boken, og vi har enda et par fotoshoots å få unna – pjof?

Nå er jeg i skogen med familiehunden, før lompepizza og fredagskveld venter i heimen?

God helg fine folk ❤️ Stor fredagsklem fra meg og dyret baki’ der?

P.S Har du noen gode tips til mat i en boks på farta?

Flere
Artikler