VIDEO: 8 favorittøvelser med miniband

På min og Maren sin treningsreise var vi så heldige å ha med oss minibands og strikker fra Abilica, noe vi brukte flittig. Selv er jeg stor fan av minibands – ikke nødvendigvis fordi jeg trener jevnlig med de uke ut og inn, men fordi de er supre til både aktivering, kontakt og styrke, spesielt når man har begrenset med tilgang på utstyr. Når jeg var på treningsturen vår på Rhodos fikk jeg spørsmål fra en leser om jeg ikke kunne vise noen øvelser med minibands, og det er det klart jeg kan!

Sammen med kroppsvektstreningen min hender det jeg slenger inn noen styrkeøvelser med minibands, og da er det disse jeg sverger til.

Øvelsene

  • Dogcrap med strikk
  • Liggende kamskjell med strikk
  • Syklesitups
  • Stående roing
  • Knebøy + x-walk
  • Liggende nedtrekk
  • Smale pushups + planke
  • Spiderwalk til vegg

Andre favorittøvelser er blant annet band pull aparts og kickback, som Maren viser på bildet under her.

Foto: Victoria Nevland

Shit man, savner turen vår når jeg ser disse bildene! I dag fikk vi gladnyheten om at vår neste tur i september nesten er fullbooket, så det er tydelig at vi har klart å vise dere der hjemme hvor B-R-A vi hadde det.

Du kan lese mer om høstturen her.

I dag startet dagen på vanlig vis, med en kruttsterk kaffekopp og frokost, før det var møter på agendaen. Deretter en kjapp innspilling, før jeg satte snuta mot SATS. Det satt langt inne i finværet, men jeg er fast bestemt på å opprettholde styrken min selv om utetrening er det jeg aller helst vil gjøre om dagen. Derfor inngikk jeg et kompromiss med meg selv – fire styrkeøvelser innendørs, før jeg avsluttet ute. De fire ble knebøy, chins, skulderpress og markløft, enkelt og greit.

Har du trent i dag? Isåfall, hva? Kjenner jeg er litt nysgjerrig på hva folk fyller treningsuken sin med om dagen.. flere som er som meg, og kun vil trene ute?

Ha en nydelig tirsdag, fine du – nå er det grillings på agendaen.

Flere
Artikler