VIDEO: En kjappis på hyttegulvet

… en treningsøkt altså!

Jeg tenker meg det er mange som er bortreist denne uken, uten tilgang på sitt vante treningsutstyr. Derfor har jeg i dagens #treningstirsdag satt sammen et par økter med sklimatter, som like gjerne kan kjøres med et par ullsokker, kluter, you name it. Det viktigste er at de sklir bra på underlaget. Først ut er en mageøkt, og den ser slik ut…

Slik gjør du 

Her er det mange muligheter, og hvor mange reps og runder du gjennomfører kommer an på utganspunktet ditt. Jeg gikk for 15 repetisjoner på hver øvelse, og kjørte tre runder. Dette var etter en skitur, så jeg følte meg ganske så sprek. Der gjør jeg forsåvidt hver gang jeg tar meg tid til å trene mage og kjerne, hehe. Burde gjøre det oftere ass. Anyhow…

Tips

  • Hold en god holdning når du trener – kjenn at du evner å pushe brystet frem og holde skuldrene tilbake, selv om du står i en plankeposisjon. Du vil kjenne at dette blir tøffere jo mer sliten du blir.
  • Jeg liker å tenke at jeg skal trekke bekkenet innunder meg, akkurat som om bekkenet skal vippes innover og opp mot brystet. Du kjenner det godt i magen når du gjør det riktig. Om du kjenner det mest i hofteleddsbøyer og forside lår derimot.. not so much.
  • Ta heller pauser underveis om du kjenner at teknikken svikter, istedenfor å tenke at du på død og liv skal gjennomføre x antall reps. En øvelse er aldri bedre enn personen som utfører den.

sklimattermage

God trening, til både deg og sixpacken din!

 

 

 

Flere
Artikler