Bli med oss på gratis løpetrening over påske!

Jeg fortsetter å snakke om Wings for Life World Run 8. mai, og det kommer jeg ikke til å slutte med før så mange som mulig har meld seg på moroa, enten i Stavanger eller Selfierun med meg og resten av Playblogg-teamet her i Oslo.

wflwr

 

Grunnen til at jeg brenner så mye for denne saken er uten tvil det faktum at det endelig er en organisasjon som aktiviserer oss til å bruke treningsgleden vår til noe mer enn egosentriske mål. For all del, å trene for seg selv er superviktig! Men om vi ser det hele i et større bilde.. hvor fantastisk er det ikke om vi kan ta det hele et steg videre, og samle treningshjertene våre rundt en sak som virkelig betyr noe? DET er det Wings for Life World Run handler om!

 

red5

 

Min mission oppi alt dette, er å hjelpe Playblogg og WFLWR-organisasjonen til å få med så mange Oslogjengere som mulig, til å delta på årets løp, selv om man ikke befinner seg i Stavanger. Så om du ikke har mulighet til å bli med i Stavanger – løp med meg og en gjeng andre sprekiser her i Oslo.

  • Les mer om Selfierun i Oslo HER.

Så, til dagens hovedbudskap – enten du skal løpe i Stavanger, i Oslo, eller bare er keen på å makse vårens løpeform.. bli med på løpetrening i Frognerparken!

  • Du finner Facebook-eventet HER.

 

Skjermbilde 2016-03-19 kl. 18.29.06

 

Vi kjører svær fellesøkt, og en liten fugl har visket meg i øret at WFLWR-sponsorer Garmin og Puma stiller med konkurranser og freebies til de som møter opp. Jeg og Melina er superstoka på å samle så mange som mulig til en våryr løpeøkt! Eventet er helt gratis, og det eneste du trenger å gjøre for å bli med er å sette deg på attending på eventet. Jeg ser ingen grunn til at man ikke skal bytte ut den ukentlige løpeturen med en økt i Frognerparken med likesinnede sprekiser?

 

Skjermbilde 2016-03-19 kl. 18.29.27

Fyr løs i kommentarfeltet om du har noen spørsmål. Hvis ikke – sees til dyst 6. april! 😀

P.S Du trenger ikke å ha løpeformen på plass for å bli med. Jeg har ikke trent kondis siden jeg holdt på med skiprosjektet mitt i vinter, og med unntak av noen skiturer nå i påsken kommer jeg ikke til å gjøre det heller. Jeg kommer til å puste og pese som en gris jeg, men det er helt ok – det viktigste er at man får trent bra ut i fra sitt eget utgangspunkt. Det skal jeg og Melina hjelpe dere med.

Sjekk gjerne ut bloggen hennes her forresten. Superjenta!

Nå kaller skisporet – ha en nydelig påskedag dere 🙂

 

Flere
Artikler