Viktigheten av å tørre å være litt ego

I dag spilte vi inn Treningspodden, som vi gjør hver torsdag, og gjesten vår var ingen andre enn Vibeke Klemetsen. Elsk på den dama! Vi snakket om så mye fint, blant annet viktigheten av å ta seg tid til seg selv. Eller, rettere sagt, velge å tørre å ta seg tid til seg selv. Grunnen til at jeg og vi kom inn på dette var både Vibeke selv, men også dette innlegget, som jeg leste på bloggen hennes for noen uker siden. Det er ikke feil å tørre å være litt ego, og for de fleste av oss er det faktisk sunt – det gjør oss til lykkeligere, gladere versjoner av oss selv, som igjen gjør at vi klarer å være bedre folk ovenfor kjente og ukjente. I tillegg kjenner man fort på en langt større ro og tilfredshet i eget liv og i egen hverdag, av den enkle grunn at man bruker tid på det man selv ønsker, ikke det alle andre vil at man skal gjøre.

Dagen i dag startet med en effektiv jobbemorgen, før jeg satte snuta mot Myrens Sportssenter. Der var jeg med på Spinning Intervall med Silje i 45 minutter, etterfulgt av SOMA MOVA i 45 minutter. En slags form for bevegelighetstrening til musikk egentlig, men såpass høyt tempo at man kjenner det godt i både muskler og puls. Nå skal jeg hvert øyeblikk sette snuta mot sentrum der jeg skal ha en PT-kunde, før jeg deretter reiser hjemover – endelig kommer mannen hjem, etter å ha vært i Japan siden søndag – godt å savne litt, men jammen meg fint å få han hjem igjen også!

Håper dere har en fin torsdag ?

Flere
Artikler