Ny vlogg! Før- og etter-bilder av barnerommet

Inneholder reklame ism. Princess

Hei, gjengen!

Barnerommet er klart her i heimen? .. og endelig er det på tide å vise dere resultatet! Som dere vet startet denne prosessen hos Princess, og i innlegget under kan dere sjekke ut video 1, der jeg handler inn det jeg trenger hos nettopp Princess.

Dagens video er altså nummer 2 i rekka, der dere får være med på prosessen med å sette sammen barnerommet i sin helhet.

Alle produktene fra Princess kan du sjekke ut på denne nettsiden, der jeg har fått lov til å samle alle mine favoritter på én og samme nettside. Som dere ser i videoen var lagring (haha) den store greia når jeg skulle lage dette rommet, da jeg ønsker å ha masse steder å oppbevare ting, uten at det nødvendigvis skal synes. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og har uten tvil fått ekstra ro i kroppen nå som jeg vet at ihvertfall barnerommet er på stell.

Godt å være forberedt på det man kan?

Håper dere liker det like godt som meg, og ikke minst at de som er i samme situasjon fikk litt inspo? 

Nå kan nedtellingen bare fortsette, hehe. Shit man altså.. barnerom på plass, det meste av utstyr, jeg er mer eller mindre i permisjon.. det nærmer seg?

 

Flere
Artikler