Ny vlogg! En dag i permisjonslivet, og «fattigmannsmassasje»

Hei, fine folk, og god mandag! 

Akkurat klippet ferdig og postet en ny vlogg på min YouTube-kanal? I denne får dere bli med på en dag i mitt nye permisjonsliv (hva enn det innebærer, hehe), der jeg er en liten tur i Oslo og spiller inn podd, men også prepper her hjemme, du veit.. frokost, morgenstund, trening, vasking av barneklær.. litt forskjellig.

Jeg runder av med å tipse deg om massasje du kan gjøre hjemme, og viser deg konkrete øvelser og ting jeg har gjort hjemme under graviditeten, men også før. Det er gull å ha som verktøy til egenbehandling og forebygging, for å unngå skader og vondter av trening eller stillesitting.

Hope you like it!

Massasjerulle finner dere hvor som helst på nettet, og det samme gjør dere med ballen. Mitt er fra Abilica. Dagen i dag startet med å sove til rundt 08, før jeg nøyt en kopp kaffe og en minifrokost. Deretter trente jeg , 4×4 på ellipse og styrke på overkropp, og siden har jeg handlet, jobbet (mail og redigering av vlogg) og ryddet litt. Nå skal jeg snart hente mannen på jobb, så ser det ut til at ettermiddagen bringer rydding.. jeg har en kommode jeg har tenkt på å rydde i evigheter, og nå.. nå er tiden inne.

Håper du har hatt en fin start på uka?

 

Flere
Artikler