Ny vlogg! Bli med på ShapeUp Convention i Stavanger

God søndag, babes!

Tusen takk for alle lykkeønskninger på dagen min i går, det varmer!

Her er en ny vlogg, denne gangen fra ShapeUp Convention i Stavanger – hope you like it?

Husk å se den i fullskjerm med høyest mulig oppløsning, og gi gjerne videoen en tommel opp! 

I dag er jeg sliten, som alltid etter en dag eller to på farta (er litt lei av å være mye sliten uten veldig mye grunn, det skal jeg innrømme, men da må jeg minne meg selv på at jeg er gravid og at det er typ tidenes beste grunn, hehe), men prøver å bruke dagen til noe fornuftig lell. Jeg rydder i klærne mine, og pakker bort alt jeg ikke kan bruke før gravidkroppen er historie. Så noe glissent i klesskapet her nå, samt i treningstøyet, men det var igrunn litt digg – ikke noe poeng i å ha liggende masse tøy man ikke kan bruke, og som i tillegg minner en på at man nå veier 80-ognoe kilo, hehe. Videre rydder jeg i produkter, på badet, ja, etc, og kjenner at roa senker seg i kroppen for hver eneste skuff og skap jeg rydder i. Nydelig!

Håper du har en fin søndag?

Flere
Artikler