Ny vlogg! Bli med på trening, vegansk middag og foredrag (!!) i London

Hei dere,

Først og fremst – tusen millioner takk for alle gode, støttende ord på innlegget jeg skrev på onsdag. Veldig moro å se så mange engasjere seg, og ikke minst å få høre at det jeg skrev sammenfaller med slik mange tenker om seg selv oppi det hele med kroppspress, influencere osv. Det er så mange smarte, bra damer der ute, jeg blir like imponert hver gang!

Jeg står på vei ut døra, jeg og mannen skal til fjells, men ville først gi en heads up om at ukas vlogg endelig er ute?

Onsdag er seff fortsatt fast vloggedag, men denne uka har det skjedd mye annet rart som jeg har måttet prioritere, og dermed ble det slik denne gangen. Back on track førstkommende onsdag, da skal jeg svare på spørsmålene jeg fikk fra dere på Instagram?

God helg! 

Flere
Artikler